Koнцерт Van Gogh

Један од наших најутицајнијих рок бендова – “Van Gogh”, већ 32 године успешно одолева свим утицајима и опстаје захваљујући добром звуку, сјајној атмосфери на наступима и својим верним фановима.

Van Gogh-_baner 269x166

Публика ће моћи да ужива у интимној атмосфери, да чује и види бенд у акустичном издању и упозна другачији темперамент чланова састава, у односу на онај који негују на уобичајеним концертним наступима.

Нови акустични стил познатог рок састава веома се допао публици на нјиховом рођенданском концерту, одржаном крајем новембра 2016. године, када су прославили 30 година рада. То их је навело да сви рођендански концерти буду управо у овом стилу. Потпуно другачији пристум акустичним извођењима, старе песме које су добиле нови израз, а задржале јаку емоцију, наишли су на одушевљење фанова. Чак и они који обожавају вангоговски тврђи звук су “пали“ на сензуалну акустику.

Овог лета “Van Gogh” наступа на Палићу. Концерт ће се одржати 12.08.2018. године на Летњој позорници, са почетком у 21 час. Улаз ће бити омогућен од 20 часова. Карте се могу набавити на свим продајним местима Евентима, као и у кафе бару Хаусбрандт, по цени од 900 динара.

За више информација позовите на: 024/602-780

Како је то изгледало на акустик концерту поводом 30. рођендана у Београду, можете погледати на следећем линку: