Представе, концерти и опера у јуну на Летњој позорници

Јун месец на Палићу означава почетак сезоне манифестација и догађаја, пре свега на Летњој позорници. Представа којом је започета сезона дешавања, Прича се по граду, била је изузетно пропраћена, са преко 900 људи који су сат и по уживали у овој комедији.

Након ове представе очекује нас још четири велика догађаја на Палићу. Први следећи је концерт Легенди, 15. јуна на Летњој позорници, групе која после дуго година долази у Суботицу и Палић.

Затим следи Етнофест, фестивал културе света, који се одржава се већ 15 година на Палићу. Као и сваке године, датум се поклапа са Светским даном музике, а званично трајање фестивала је од 20. до 23. јуна. На Великој тераси нас очекује тродневни програм са музичарима из Шпаније, Француске, Чилеа, Мађарске и других земаља.

Мој деда је аут – представа БДП-а

Након Етнофеста следе два догађаја која су у организацији Парк Палића. Један је позоришна представа “Мој деда је аут” која се одржава 22. јуна на Летњој позорници. Ову представу изводе познати глумци Београдског драмског позоришта, Борис Комненић, Милан Чучиловић, Љубинка Кларић и други.

Представа се бави савременом породичном причом једне просечне српске породице која се преко ноћи суочава са табу темом званом “хомосексуалност”. Пред једним чланом породице је потреба за  отворено признавање своје сексуалне оријентације а пред целом породицом је изазов суочавања са том табу темом и изазов прихватања чињенице да се то дешава баш у њиховој породици. Деда Марко је постао удовац и коначно је спреман признати да је његова највећа, додуше скривена љубав, уствари Данило.

Улазнице за ову представу могу да се купе у Винотеци Винарије Звонко Богдан и на продајним местима Тикетс-а. Више о продајним местима на линку

Мој деда је аут

Севиљски берберин – опера СНП-а

Након београдских глумаца, на Летњу позорницу нам долази хор и опера из новосадског Српског народног позоришта. Они изводе комичну оперу Севиљски берберин,  чувеног италијанског оперског композитора Ђоакина Росинија (1792-1868). Ова комична опера биће изведена на Палићу, у суботу, 29. јуна 2019. године, на Летњој позорици, с почетком у 21 час.

Росинијево ремек-дело, које му је за живота донело славу и иметак, и данас је његово најизвођеније дело на светским оперским позорницама, а свакако да је међу шест најизвођенијих оперских наслова икада.

Улазнице за ову представу могу да се купе у Винотеци Винарије Звонко Богдан и на продајним местима Тикетс-а. Више о продајним местима на линку

Публика ће у јуну месецу моћи да ужива у различитим догађајима и жанровима, од концерата и позоришних представа до класичне опере. Програм је пажљиво планиран како би свако могао да посети макар један програм у складу са својим жељама и преференцијама.

За све информације о продајним местима за улазнице, можете нас контактирате путем мејла на office@park-palic.rs или преко телефона на 024/602-780

Севиљски берберин