Saopštenje povodom otkazanog koncerta grupe Legende

Povodom otkazivanja koncerta grupe „Legende“ koji je trebalo da se održi na Letnjoj pozornici na Paliću u organizaciji „Bonitas“ doo iz Subotice, preduzeće „Park Palić“ doo obaveštava građane da je krajem maja odgovorno lice preduzeća „Bonitas“ doo kontaktiralo službu u preduzeću „Park Palić“ sa željom da zakupe Letnju pozornicu za održavanje koncerta grupe „Legende“.

Nakon toga je uredno potpisan Ugovor o zakupu. Na osnovu tog ugovora celokupna organizacija koncerta je u obavezi „Bonitas“doo dok je „Park Palić“ doo zakupodavac prostora.

Obzirom da iza sebe imaju organizaciju koncerta grupe „Riblja čorba“ u Subotici i nisu nepoznati u sferi organizacije takvih manifestacija, nije bilo razloga da se sumnja u njihovu organizaciju.

Dana 14. juna obaveštavaju javnost i „Park Palić“ doo da se koncert sa 15. juna odlaže na 20. jun da bi se 19. juna obratili sa vešću da otkazuju koncert. Obavestili su nas da će organizovati povrat novac za kupljene karte i ostavili kontakt telefon na koji građani mogu da se jave koji smo mi i objavili na našoj zvaničnoj fejsbuk stranici.

Kako smo dobili informacije da se poslednja dva dana ne javljaju na navedeni telefon građanima koji su kupili karte, pokušali smo da ih kontaktiramo i na naš zahtev da se hitno jave odgovaraju SMS porukom da se izvinjavaju i da će novac, građanima koji još nisu uspeli da vrate karte, vratiti u periodu od 1. do 3. jula jer su trenutno u inostranstvu.

Taj odgovor su prema tvrdnji iz SMS poruke poslali i svima građanima koji su pokušali da ih kontaktiraju.

fabrika zvuka

Facebook obaveštenje organizatora koncerta

Tokom ovog leta na Letnjoj pozornici na Paliću svaki vikend će biti organizovani koncerti i predstave. Jedan deo manifestacija jeste u organizaciji „Park Palić“ doo, dok je jedan deo u organizaciji privatnika tj. menadžerskih agencija od umetnika koji nastupaju i u tom slučaju je „Park Palić“ doo zakupodavac prostora.

Zbog otkazivanja koncerta i neprofesionalnog odnosa prema građanima koji su kupili karte, „Park Palić“ doo je doneo odluku da se ubuduće ovom organizatoru zabrani bilo kakva organizacija događaja na Paliću.

„Park Palić“ doo će i dalje pratiti celu situaciju i nastaviti da pokušava da kontaktira organizatora kako bi se svima na vreme i u celosti vratio novac za kupljene karte.