A Park Palics KFT közleménye a Legende koncert lemondásával kapcsolatban

A Park Palics KFT  a Legende együttes koncert lemondásával kapcsolatban a következőkkel értesiti a közvéleményt.

Május végén a Bonitas cég kapcsolatba lépett a Park Palics válalattal.Közös megbeszéleés és szerződés  alapján ki bérelte a palicsi Nyári szinpadot, a legende együttes koncert megszervezésére. Ezzel a szerződéssel minden felelősség a koncert szervezésével kapcsolatban a Bonitas cégre hárul, a Park Palics KFT csak mind bérbe adó fél szerepel. Mivel a Bonitas cég már a múltban is szervezett koncertet, nem volt ok hogy kételkedjünk a jószándékukba.

Június 14-én értesitik a közvélemény hogy júnis 15-ére tervezett  koncert el van halasztva júnis 20-ára, de a továbbiakban június 19-én, ismét értesitik a közvéleményt hogy a koncert le van mondva.

Két nappal a koncert lemondása után, értesitettek minket hogy megszervezik a megvásárolt belépőjegyek visszaigénylését, és hogy minden belépőjegy vásárlonak visszadják a pénzét. Sajnos ez nem következett be. Mi töbször is megkíséreltük felvenni velük a kapcsolatot, azzal a szándékkal hogy megkérjük őket hogy téritsék meg a kárt a jegyvásárlóknak, de sajnos sikertelenül.