Saopštenje povodom prekida predstave “Moj deda je aut”

Nakon kiše i vremenskih nepogoda koje su uslovile prekidanje izvedbe pozorišne predstave “Moj deda je aut” 22. juna na Letnjoj pozornici na Paliću, u komunikaciji sa Beogradskim dramskim pozorištem nudili smo im mogućnost da održe još jedno izvođenje predstave na Paliću, ali nažalost iz organizacionih razloga, pre svega kraja sezone BDP-a i odlaska na kolektivni godišnji odmor, glumci i organizatori nisu u mogućnosti da nastupe još jednom na Paliću.

Preduzeće Park Palić, koje je organizator ovog događaja odlučilo je da publika koja je na neki način oštećena prekidom predstave bude zadovoljena.

Nudimo mogućnost svima koji su kupili karte za predstavu “Moj deda je aut” da se odluče za jednu od sledećih opcija:

ili

  • Da sa postojećom kartom predstave „Moj deda je aut“ (isečkom koji je vraćen kupcu) prisustvuju predstavi „Boje šteka“, 2. avgusta

ili

  • Da dobiju povrat novca za kupljenu karte

Svi oni koji se odluče da dođu na operu Seviljski berberin ili predstavu Boje šteka, na ulazu moraju da predaju ulaznicu za predstavu „Moj deda je aut“.

Obzirom da Park Palić organizuje samo ova dva događaja, ne i ostale događaje na Letnjoj pozornici u toku jula meseca, mogućnost za zamenu karata odnosi se samo na operu Seviljski berberin i predstavu Boje šteka.

Svi oni koji su ulaznicu kupili preko Ticket Vision-a, odnosno njihovih prodajnih mesta: knjižare Laguna, OMV pumpe, menjačnice Exclusive Change 5 u marketu Roda ili onlajn preko sajta tickets.rs, povrat sredstava mogu da dobiju informisanjem u prodajnom mestu na kojem su kupili ulaznicu.

Svi oni koji su svoju kartu kupili u jednoj od Vinoteka Zvonko Bogdan ili na licu mesta pred sam događaj, a žele povrat novca, molimo da se jave na jedan od sledećih brojeva telefona kako bismo im objasnili proceduru: 024/602-780 (radnim danima od 7:30 do 15:30) i 065/9602792

Povrat novca se vrši najkasnije do petka 28. juna i svako dalje vraćanje novčanih sredstava neće biti moguće.