2017.6.21.

Sergej Ćetković a Nyári színpadon

Nem sokkal az palicsi filmfesztivál kezdete előtt, a felújított Nyári színpadon koncertet fog adni Sergej Ćetković, a Moj Svijet (Az én világom) túrné keretein belül.

A koncert július 12-én 9 órakkor lesz, a jegyek megvásárolhatóak a Borsealino és az All’oro kávézókban, az Eventim minden elárusító pontján (vagy online a www.eventim.rs oldalon), továbbá a Laguna könyvesboltban, az Exclusive Change 5-Roda pénzváltóban, az OMV benzinkutakon, az EX-T

2017.6.8.

A Nyári színpad részleges felújítása

A Nyári színpad, melyet 1950-ben építették a Nagy parkban, felújítás alatt áll. A nyári hónapokban nagy kereslet van az épületre, ezért a Kereskedelmi, Idegenforgalmi és Telekommunikációs Minisztérium a Palics Park vállalattal karöltve 9,5 millió dinárt fordít annak adaptációjára a szezont megelőzően.

Az adaptáció során új csempék kerülnek a Nyári színpad bejáratánál lévő platóra és lépcsőkre, felújításra kerül a nézőtér, azaz a padok

2017.5.17.

2017.5.3.

2017.4.25.

Majális Palicson április 29-étől május 2-áig

Palicson idén 34. alkalommal rendezik meg a majálist, amely szombaton, április 29-én kezdődik és keddig, május 2-áig tart. Ebben a pár napban több tízezer látogatót várnak, akik az ünnepeket tradicionális vásári hangulatban kívánják eltölteni Palicson.

Ebben az időszakban a Hegedűs József, a Szpliti fasor és a Penavin Olga utcák le lesznek zárva, csak a Palics Park által kiadott áthaladási engedélyel lehet majd közlekedni a járműveknek.

A láto