2017.2.8.

A Palicsra látogató turisták száma továbbra is nől

A Köztársasági Statisztikai Intézet közzé tette Szerbia turista forgalmára vonatkozó 2016. évi  statisztikáját.

Az adataik szerint Palicsot az elmúlt évben 28.725 turista látogatta meg (7,8%-al több mint tavaly), akik 48.532 vendégéjszakát töltöttek itt (7,6%-al többbet mint tavaly). Ez alapján megállapítható, hogy a turisták átlagosan 1.69 napot töltöttek Palicson.

 

2017.1.26.

Találkozó az 39. Belgrádi Idegenforgalmi Kiállítással kapcsolatban

A Belgrádban február 23. és 26., között megrendezésre kerülő 39. Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállással kapcsolatban tartott megbeszélést a Palics Park kft, Szabadka Idegenforgalmi Szervezete és a szabadkai, valamint palicsi vendéglátók.

A megbeszélésen bamutatásra kerültek a kiállítási standok látványtervei, amelyek részét képezik majd a Vajdaségi Idegenforgalmi Szervezet standjának, valamint amelyek helyet fognak adni az idegenforgalmi kínálat bemutatá

2017.1.24.

Svéd küldöttség látogatott Palicsra

A svéd Sandviken város küldöttsége hivatalos látogatást tett Szabadkán és Palicson. Miután megtekintették Palicsot, üzleti tárgyaláson vettek részt a Palics Park kft. igazgatójával, Daraboš Nebojša-val és Michelle Rohman-nal, a Palicsi- és a Vér-tó ökológiai szanálásával és helyreállításával megbízott munkatársával.

sandviken</p>
				</div>
						<div class=

2017.1.5.

2016.11.15.

A palicsi járdák ujjáépítése

Palicson az ősz a járdák javításával kezdődött. Jelenleg újjáépítési munkálatok folynak a Spliti fasor és a Hegedűs József utcában.

A Spliti fasor utcában 140 méter hosszúságban történnek javítások, a Kisvendéglő parkolójának irányából Palics központja felé, illetve egy kisebb rész az Abbázia előtt.

A Hegedűs József utcában a járdák javítása mellett, amely 558 méteren át történik, fa metszéseket is végeznek. A fák gyökerei a j