2019.4.18.

2019.3.20.

A Norvég küldöttség Szabadkára és Palicsra látogatott

A Norlandi Norvég  régió magas rangú küldöttsége március 3. – án látogattot  Szabadkára és Palicsra.A látogatás során szó volt a lehetséges jövendő együttműködésről, valamint Szabadka és Palics turisztikai és gazdasági kapacitásairól.

A házigazdák Srđan Samardžić Úr és Pásztor István Úr bemutatták Szabadka város varázslatos látnivalóit, mind például a Zsinagóga és a Város háza. Ezek után ellátogattak Palicsra, ahol a Park Pali

2019.3.6.

Új látványosság Palicson – Tulipános Palics felirat

Nem messze a szerelmesek padjától, a félsziget elején egy díszes Palics feliratot helyeztek ki, amellyel ezentúl kedvünkre szelfizhetünk és fényképezkedhetünk. A településnév piros, tulipános díszítéssel, egy szívvel körülölelve került a sétány legforgalmasabb helyszínére. Az új felirat diszitésén a Magyar szecesszió pecsétje látható.

A külön stillizált betűk,Palics új vizuális identitását tükrözik..

Közben zajlik a palicsi sétány

2019.2.26.

KISORSOLTÁK A NYERTESEKET A BELGRÁDI TURISZTIKAI VÁSÁRON

A múlt héten  megrendezett Belgrádi Turisztikai Vásáron a Park Palics Kft és a Szabadka város Turisztikai Hivatala nyereményjátékot szervezett.

Paliccsial és Szabadkával kapcsolatos kérdésekre válaszoltak a látogatók és a helyesen  válaszolók közül, ki lettek sorsolva a nyertesek. .

A nyeremények és a nyertesek listája a Park Palics Szerb nyelvű honlapján találhatók.

2019.2.25.

Palics a Belgrádi Nemzetközi Turisztikai Vásáron

Február 21–24 között , Belgrádban meg lett tartva a Nemzetközi Turisztikai Vásár. Palics élt a lehetőséggel és a Szabadka Város Turisztikai Hivatalával együtt, bemutatta  turisztikai kinálatát.resize vinski sajtA négy nap leforgása alatt,be lett mutatva több különböző projektum és rendezvény. Az első nap