2017.12.13.

2017.12.5.

2017.11.27.

Ismét játszóteret újítottak fel Palicson

Az idei felújítási program folytatásában egy újabb gyermekjátszóteret újítottak fel a Férfi strandon Palicson. A szabadtéri edzőpálya mellett lévő játszótér új elemekkel bővült, valamint még inkább a gyerekek igényeihez mérten lett beállítva. Egyúttal rendezve lett a játszótér környéke is.

A Homokstrand melletti járdák fejújítása, a szabadtéri edzőpálya és kosárkapálya, valamint a játszóterek revitakizációja azt a célt szolgálják, hog

2017.11.13.

Mikulásfutás decemberben

A Mikulásfutás a legszebb téli rendezvények egyike, mely idén is Palicson kerül megrendezésre december 10-én. Ezzel a családi rendezvénnyel ünnepeljük a telet és az ünnepeket. Az idei a 14-ik Mikulásfutás, amely az évek során egyre tömegesebb lett. A 2016-os rendezvényen több mint 1200 résztvevő volt.

Kinek lett kitalálva a Mikulásfutás? Sportolóknak és rekreálóknak, fiataloknak és időseknek, egyéneknek, családoknak, iskoláknak és munkaszervezetekne

2017.10.30.

Ajándékozzon fenyőt Palicsnak

A Palics Park Kft, ahogy tavaly, úgy idén is szeretne Palics idegenforgalmi központjában fenyőt állítani. Az ajándékozzanak fenyőt Palicsnak projekt keretein belül kapott karácsonyfa a Vigadó teraszán lesz felállítva.

Ebben a projektben olyan fenyőt szeretnénk hasznáni, amely már zavarja a tulajdonost és ezt miatt mindenképpen ki kellene vágni. A fenyő makszimális magassága 5 méter lehet.

A fent említettek alapján kérjük a kedves polgárokat, hogy