2017.9.27.

Megrendezték az első Bormaratont Palicson

Miniszterelnök-helyettes és a kereskedelmi, idegenforgalmi és távközélsi miniszter Rasim Ljajić nyitotta meg a Bormaratont Palicson, amikor is közölte, hogy ennek a rendezvénynek lehetősege van a jövőben, hogy Szerbia leglátogatottabb rendezvényei egyike legyen.

„Ennek a rendezvénynek az egyik érdekessége, hogy első alkalommal kerül megrendezésre, tekintettel arra, hogy Szerbiában 9 bejegyzett borút és 8 boroázis. Biztos vagyok benne, hogy ennek a rendez

2017.9.11.

Szüreti napok

A palicsi Szüreti napok 28. alkalommal kerül megrendezésre szeptember 16-án és 17-én. Idén is a szüretet ünnepeljük, ami jelenleg is zajlik a szőlősökben, veteményesekben és gyümölcsösökben.

A két napos rendezvényen jelen lesznek a gyümöl- és zöldségtermelők, borászok, kiállításra kerülnek befőttek, hagyományos kézimunkák és még sok minden más. A szüreti piacon a látogatók közvetlenül a termelőktöl tudják majd megvásárolni a betakarítot

2017.9.6.

Dead Lake Horror & Wine Festival

A harmadik Dead Lake Horror & Wine Festival szeptember 14.-e és 16.-a között kerül megrendezésre a horror és bor feltámadésa címen. A rendezvény az Abázia moziban kerül megrendezésre, a Palicsi-tó partjától nem messze. A rendezvény alatt 6 horror remeket láthatnak, 2 atraktív vetítés alatt.

A Dead Lake Horror & Wine Festival-t az Amityville: Az ébredés (rendező: Franck Khalfoun) hollywoodi horror film nyitja majd meg.

 

2017.9.5.

2017.8.30.

Vlatko Stefanovski Trio koncert új időpontban!

A Vlatko Stafanovski Trio koncert, amely szeptember 1.-re lett meghírdetve a palicsi Nyári színpadon, technikai okok miatt elmarad. A koncert új időpontja: szeptember 10.-e, 20:00 óra.

„Elnézést és megértést kérünk mindenkitől, aki szeptember 1.-én az estét velünk tervezte tölteni, de elhalaszthatatlan helyzet állt elő.  Ez alkalommal igérem, hogy fergeteges hangulatot varázsolunk szeptember 10.-én a Nyári színpadon.“ – Üzen