2019.9.30.

Megtartották a Bajaga koncertet

Szombaton este, szeptember 28.-án meg lett tartva a Bajaga i Instruktori koncert. Az idényzáró esemény nagy érdeklődést váltott ki a közönségnél, igy majdnem telt ház várta a legendás belgrádi rock zenekart. A Bajaga koncert egy nagyon  sikeres nyári szezonzáró eseménye, amelyben a közönség több szinházi előadást , operát és koncertet tekinthetett meg. 

 Visszaemlákezve a fiatalkorukra, a publikum számtalan örökzöld slágert énekelt együtt az egy

2019.9.23.

Megtartották a 3.-ik Bormaratont Palicson

A Bormaraton egy rendezvény, amely karneváli szellemben ötvözi a futást, a borokat, a zenét, a gasztronómiát és számos szórakoztató tartalmat.

A Palicsi 3.-ik Bormaraton vendégül látta  mindazokat, akik szórakozni jöttek, miközben kedvelik a futást vagy a sétát a természetben, a jó borokat, a gasztronómiai különlegességeket, a zenét és a barátkozást.

2019.9.16.

Palicsi Szüreti napok 2019

Szeptember 15.-én és 16.-án Palicson megtartották a jubiláris 30.-ik Szüreti napokat. A Park Palics Kft és a társszervezők, nagyon gazdag és tartalmas műsorral várták a palicsra látogatókat. Az iden csúcs született ami a Szüreti napok látogatotságát illeti. Szabadkai , Palicsi és a környékbeli látogatőkon kivül, külfödről is nagy számban érkeztek turisták. Ilyen tömeges látogatotsághoz hozzájárult a kiváló szervezés, soha több kiállitó és elárusit

2019.9.16.

Aleksandra Radović koncert

Vasárnap szeptember 15.-én, a második kisérletben sikerült megrendezni a népszerű Aleksandra Radovic koncertet. Elsőizben, borongós idő közepette, kénytelenek voltunk elhalasztani a koncertet. Vasárnap viszont már napsütéses hétvége várt ránk, és igy meg voltak a feltételek hogy egy vidám és szórakoztató esét töltjönk a Nyári szinpadon.

A népszerü pop énekesnő számtalan slágerral kedveskedett a közönségnek, akik nagy számban érkeztek Palicsra, h

2019.9.3.

Jelena Tomašević koncerrt

Szeptember 2.-án a palicsi Nyári szinpadon, Jelena Tomasevic népszerű pop énekesnő, elsőizben látogatott el Palicsra és koncertel kedveskedett rajongóinak.

A hires pop sztár számtalan saját szerzeményű slágert adott elő, de más előadók ismert szerzeményeivel is felrázta a palicsi és a szabadkai közönséget.

A koncertet a közönség az elejétől a végéig álva kisérte, táncolva és együtt énekelve a népszerű sztárral.

Majd két orás, ol