Vlatko Stefanovski Trio – koncert na Letnjoj pozornici

Jedan od najvećih gitarskih virtuoza sa ovih prostora, Vlatko Stefanovski, nastupiće sa svojim triom na Paliću u petak 1. septembra na Letnjoj pozornici sa početkom od 21 sat

Legendarni gitarista u okviru aktuelne turneje promoviše poslednje studijsko ostvarenje “Seir”, iz 2014. godine, a pored nekoliko pesama sa pomenutog albuma, Vlatko će odsvirati i hitove po kojima je poznat, kao što su: “Čuvam noć od budnih”, “Jovano, Jovanke”, “Uči me, majko, karaj me”, “Kao kakao”, “Čukni vo drvo”, “Skopje”, “Makedonsko devojče”, “Mamurni ljudi”, “Gipsy song” i druge.Stefanovski je poznat po svojoj jedinstvenoj gitarskoj tehnici i tonu. Sa svojim „Vlatko Stefanovski Triom” nastupao je širom sveta, a 2007. godine postao je i počasni doktor u oblasti umetnosti na Univerzitetu „Sv. Kiril i Metodij” u Skoplju.

Karte se mogu nabaviti na prodajnim mestima Eventima (online preko www.eventim.rs, u knjižari Laguna na Korzou, u menjačnici u Exclusive Change 5 – Roda centar, na OMV benzinskim pumpama i u prodavnici EX-TEL u Maksima Gorkog 32), kao i u kafe barovima Hausbrandt i Borsalino, po ceni od 900 dinara, dok će cena na ulazu na dan koncerta biti 1000 dinara.

Napomena: Prodaja karata u Hausbrandt-u i Borsalinu počinje od 16. avgusta, dok su karte već dostupne u knjižari Laguna i ostalim Eventimovim prodajnim mestima.

VS-Palic 2017 Baner-820x312