Avantura park Palić

„Avantura park“ se nalazi u Zoo vrtu, odnosno u delu iza bikova i bivola, a do njega vode jasni putokazi postavljeni već od ulaza u Zoo vrt. Sadržaj pruža jedinstveni doživljaj avanture, nezaboravne porodične trenutke, zabavu za mlade, kao i za sve one koji se tako osećaju.

Prepreke su izrađene od prirodnih materijala, kao i kompletan ambijent i eksterijer, tako da se „Avantura park“ savršeno ukopio u celinu Zoo vrta ne remeteći i ne ugrožavajući prirodu i životinje.

Park je predviđen za decu, ali i za odrasle. Najsavremeniji sistem zaštite omogućava posetiocima sigurnu i bezbednu zabavu, odnosno posetioci dobijaju pojaseve sa duplim sistemom zaštite, a obučeni i sertifikovani instruktori posetiocima stoje na raspolaganju kako bi ih spremili i usmerili na određene prepreke.

U parku se nalazi i bašta u kojoj posetioci mogu da se odmore i osveže, te da uživaju u pogledu na interesantne prepreke. Korisnici parka, i mlađi i stariji, mogu da se okušaju u streličarstvu, nakon kratke obuke i uz najsavremeniju opremu. Takođe, park je savršeno mesto za organizaciju tim-bilding susreta, kao i za proslave rođendana.

Osmesi, dobra energija i savladavanje izazova su sigurno nešto ćemu ćete se prepustiti u „Avantura parku“!

Društvene mreže: FacebookInstagram

Prijatelji „Avantura parka“: Grad Subotica, Voda Voda i Arte del Gusto picerija.

Informacije