Парк авантуре Фуриосо

Парк авантуре Фуриосо налази се на Шупљаку, у непосредној близини Лудошког језера. Искусним јахачима пружа могућност да се баве рекреативним теренским јахањем, а осталим заинтересованима да се возе фијакером. Гости воле да посматрају уобичајене домаће животиње (пилиће, кокошке, петлове, гуске, магарца, коња, итд.).

Понуда је проширена од 2017. године са адреналин парком (за дечији узраст и за одрасле). Отворен је мали музеј где су изложени алати старих заната, стари кухињски прибор, и остале сеоски реквизити.

Парк авантуре Фуриосо располаже са затвореним простором (сеоском кућом класичног типа за наш крај) са капацитетом до 80 особа. Такође има наткривену терасу који прима до 100 особа.

Цео простор је уређен у етно-стилу и идеалан је за организовање дечијих рођендана и других породичних прослава (мањих свадби, крштења, годишњица брака, прославе рођендана старије особе, итд.). Код нас може да се организује квалитетан провод током екскурзија за вртићанце и за школарце. Простор је погодан и за тимбилдинг са тематским предавањима за пословне сврхе, или пак разне манифестације другог типа (нпр. презенатција производа, обуке, дегустација вина, и још много тога).

Информације