Park avanture Furioso

Park avanture Furioso nalazi se na Šupljaku, u neposrednoj blizini Ludoškog jezera. Iskusnim jahačima pruža mogućnost da se bave rekreativnim terenskim jahanjem, a ostalim zainteresovanima da se voze fijakerom. Gosti vole da posmatraju uobičajene domaće životinje (piliće, kokoške, petlove, guske, magarca, konja, itd.).

Ponuda je proširena od 2017. godine sa adrenalin parkom (za dečiji uzrast i za odrasle). Otvoren je mali muzej gde su izloženi alati starih zanata, stari kuhinjski pribor, i ostale seoski rekviziti.

Park avanture Furioso raspolaže sa zatvorenim prostorom (seoskom kućom klasičnog tipa za naš kraj) sa kapacitetom do 80 osoba. Takođe ima natkrivenu terasu koji prima do 100 osoba.

Ceo prostor je uređen u etno-stilu i idealan je za organizovanje dečijih rođendana i drugih porodičnih proslava (manjih svadbi, krštenja, godišnjica braka, proslave rođendana starije osobe, itd.). Kod nas može da se organizuje kvalitetan provod tokom ekskurzija za vrtićance i za školarce. Prostor je pogodan i za timbilding sa tematskim predavanjima za poslovne svrhe, ili pak razne manifestacije drugog tipa (npr. prezenatcija proizvoda, obuke, degustacija vina, i još mnogo toga).

Informacije