Спортски терени

У току 2018. године отворени су и комплетно реновирани и обновљени спортски терени на Палићу. Терени се састоје од рукометног, односно фудбалског терена, кошаркашког терена и два одбојкашка, од којих су сви опремљени головима, кошевима са мрежицама, односно одбојкашким мрежама, а обезбеђен је и прикључак за струју.

У преподневним и раним послеподневним сатима, терени су слободни за коришћење без накнаде, док се од 16 часова  могу узети у закуп, по цени од 2.000 динара за рукометни, односно фудбалски терен и 1.500 динара за кошаркашки терен по термину. Одбојкашки терени су на располагању закупцу бесплатно. Један термин траје два сата, а сатнице су следеће:

  • 16-18 часова
  • 18-20 часова
  • 20-22 часа

Терен за баскет и теретана на отвореном

Одмах поред спортских, налази се и терен за баскет и теретана на отвореном, чија је реконструкција имала за циљ проширење туристичке понуде и развоја спортског и рекреативног туризма на Палићу. Поред терена налазе се и бетонски столови за пинг-понг и парк са санираним столовима и клупама, у ком је предвиђен и обезбеђен простор за паљење роштиља, што време проведено у природи чини још потпунијим и атрактивнијим. Наведени садржаји су бесплатни за све посетиоцe.

Информације