Masimo Savić

Masimo Savić renomirani je muzičar koji se može pohvaliti s karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj muzičkoj sceni traje već više od 35 godina. “Muzika je vibracija u vazduhu koja izaziva emocije”. To je definicija koju je sam Masimo kreirao i koju rado ponavlja u brojnim intervjuima, ističući da ga fascinira umetnost generalno, ali muzika posebno, budući da je to umetnost koju ne možeš videti, niti dotaknuti, a opet je čovek oseća i celog ga prožima i obuzima. Kroz svoju karijeru, Masimo se regionalno izdvojio kao jedan od najposebnijih muških vokala današnjice. To dokazuju i brojne pozitivne kritike muzičkih znalaca kao i reakcije publike. Njegove pesme ne silaze s vrhova top lista, a njegovi albumi su među najprodavanijim izdanjima. Za svaki Masimov koncert se traži ulaznica više, a publika uvek odlazi sa nastupa prepuna ushićenja i radosti.

Posle velikog hita „Mali krug velikih ljudi“ Masimo je objavio i novu pesmu pod nazivom „Putujemo i kad stojimo“, pesma koja je inspirisana skorašnjim zemljotresom u Hrvatskoj, ali se u stihovima mogu prepoznati i svi koji su utehu od životnih nesreća pronašli u svom domu i najmilijima.

Jedan od najpopularnijih pop-muzičara regiona, koji već decenijama gradi vrlo uspešnu karijeru i ima obožavaoce među pripadnicima svih generacija vas poziva da uživate u pesmama sa njegovih mnogobrojnih albuma i da zajedno slavite „muziku, ljubav i najlepše emocije“.

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima u sistemu Tickets.rs  i vinoteci „Vinarija Zvonko Bogdan“.