Masimo Savić

Nakon veoma uspešnog pionirskog poduhvata, virtuelnog koncerta iz dvorane Lisinski, regionalni umetnik Masimo Savić će stati na scenu Tašmajdana, kao i na Letnju pozornicu Palića i obradovati mnogobrojne poklonike njegove muzike. Koncerti će se održati za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje donosi Vlada Srbije.

“ Radujem se što ćemo se, konačno, družiti u prelepom zdanju Tašmajdana, kao i na Letnjoj sceni Palića, pod vedrim nebom. Moj bend i ja smo već spremni i sa nestrpljenjem očekujemo da razmenimo energiju i emocije, uželeli smo jedni drugih zar ne? Garantujem da će svi zadovoljni otići kući. “ izjavio je Masimo.

Masimo Savić renomirani je muzičar koji se može pohvaliti s karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj muzičkoj sceni traje već više od 35 godina. “Muzika je vibracija u vazduhu koja izaziva emocije”. To je definicija koju je sam Masimo kreirao i koju rado ponavlja u brojnim intervjuima, ističući da ga fascinira umetnost generalno, ali muzika posebno, budući da je to umetnost koju ne možeš videti, niti dotaknuti, a opet ju čovek oseća i celog ga prožima i obuzima. Kroz svoju karijeru, Massimo se regionalno izdvojio kao jedan od najposebnijih muških vokala današnjice. To dokazuju i brojne pozitivne kritike muzičkih znalaca kao i feedback publike. Njegove pesme redovnu ne silaze s vrhova top lista, a njegovi albumi su među najprodavanijim izdanjima. Za svaki Massimov koncert se traži ulaznica više, a publika uvek odlazi sa nastupa prepuna ushićenja i radosti!

 

Posle velikog hita „Mali krug velikih ljudi“ Masimo je ovih dana objavio i novu pesmu pod nazivom „Putujemo i kad stojimo“, pesma koja je inspirisana skorašnjim zemljotresom u Hrvatskoj, ali se u stihovima mogu prepoznati i svi koji su utehu od životnih nesreća pronašli u svom domu i najmilijima.

Jedan od najpopularnijih pop-muzičara regiona, koji već decenijama gradi vrlo uspešnu karijeru i ima obožavaoce među pripadnicima svih generacija vas poziva da uživate u pesmama sa mnogobrojnih njegovih albuma i da zajedno slavite „muziku, ljubav i najljepše emocije“.

Masimo 31.jula na Tašmajdanu, 2.avgusta na Paliću

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima u sistemu Tickets.