Koncert – Queen Real Tribute bend

Oni nisu samo veliki obožavaoci grupe Queen, nego su sjajni muzičari zbog čega su i počeli svirati pesme Queen-a, kako bi zadržali uspomenu na jednu od najvećih rok bendova svih vremena, i Fredi Merkjurija, jednog najvećih pevača u istoriji.

Radi se o bendu koji svojim fantastičnim zvukom i energičnim nastupom istinski podseća na slavni britanski sastav. Načinom kako Queen Real Tribute pristupa nastupu na pozornici zaradili su status najboljeg Queen tribute benda na svetu. Hitovi kao što su „Show must go on“, „Bohemian Rapsody“ i „We are the Champions“ u izvedbi Queen-a ponovo se sviraju u sastavu profesionalnih muzičara koji su nastupali s najvećim i najpoznatijim zvezdama s područja bivše Jugoslavije. Današnji sastav ove grupe čine pevač Ivan Ristanović, Nenad Bojković na gitari, basista Ivan Đerfi i bubnjar Radoš Ćapin.

Njihovi dosadašnji uspesi, strast i ljubav s kojima pristupaju muzičkom delu i ostavštini Queen-a garantuju spektakl nabijen emocionalnom energijom i najlepšom vrstom nostalgije.


Ulaznice možete pronaći na svim prodajnim mestima Tickets-a, online, kao i u Vinoteci Vinarije Zvonko Bodan.