Koncert Van Gogh

Jedan od naših najuticajnijih rok bendova – „Van Gogh“, već 32 godine uspešno odoleva svim uticajima i opstaje zahvaljujući dobrom zvuku, sjajnoj atmosferi na nastupima i svojim vernim fanovima.

Van Gogh-_baner 269x166

Publika će moći da uživa u intimnoj atmosferi, da čuje i vidi bend u akustičnom izdanju i upozna drugačiji temperament članova sastava, u odnosu na onaj koji neguju na uobičajenim koncertnim nastupima.

Novi akustični stil poznatog rok sastava veoma se dopao publici na njihovom rođendanskom koncertu, održanom krajem novembra 2016. godine, kada su proslavili 30 godina rada. To ih je navelo da svi rođendanski koncerti budu upravo u ovom stilu. Potpuno drugačiji pristum akustičnim izvođenjima, stare pesme koje su dobile novi izraz, a zadržale jaku emociju, naišli su na oduševljenje fanova. Čak i oni koji obožavaju vangogovski tvrđi zvuk su “pali“ na senzualnu akustiku.

Ovog leta „Van Gogh“ nastupa na Paliću. Koncert će se održati 12.08.2018. godine na Letnjoj pozornici, sa početkom u 21 čas. Ulaz će biti omogućen od 20 časova. Karte se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i u kafe baru Hausbrandt, po ceni od 900 dinara.

Za više informacija pozovite na: 024/602-780

Kako je to izgledalo na akustik koncertu povodom 30. rođendana u Beogradu, možete pogledati na sledećem linku: