Koncert – Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić

Sada već i sinonimi, Stefanovski i Tadić, stižu sa svojim gitarama na letnju scenu na Paliću, gde će počastiti publiku svojim već svetski poznatim izvođenjima flamenca, rok-a, bluza, džez-a i etno muzike u kombinaciji sa tradicionalnom makedonskom muzikom na Letnjoj pozornici na Paliću 22. juna 2022.

Jedni od najboljih gitarista ovih prostora nastupaju zajedno još od 1998. godine, kada su realizovali svoj prvi zajednički album pod nazivom „Kruševo“, a nakon toga je usledilo još nekoliko uspešnih projekata. Njihova saradnja otkriva novu stranu zvuka akustične gitare, stvarajući novu paletu zvuka u kojoj mešaju lokalno i globalno; tradicionalno i univerzalno, sa ciljem istraživanja tradicionalne makedonske muzike, makedonskih ritmova i melodija u kombinaciji sa savremenim svetom muzike.

Virtuozni gitaristi sa svetski priznatim statusom garantuju nezaboravne gitarske koncerte, strastvenu energiju i prijatno druženje, pa svakako svratite.

Ulaznice: 

Ulaznice možete kupiti na prodajnim mestima Tickets.rs u Subotici (Delfi Knjižara Subotica Korzo 4 i OMV- Subotica, Ivana Milutinovića 88-92) ili onlajn.

kao i u Vinotekama Vinarije Zvonko Bogdan (Vinoteka 1 u ulici Matije Korvina 12, kontakt: 024/553-242 i Vinoteka 2 u Rudić ulici 1, kontakt: 024/600-616).