Mićko Ljubičić – One stvari

Poslastica za sve iskonske ljubitelje dobrog i kvalitenog humora dolazi na Letnju pozornicu Palić 7. avgusta. Naime, naš čuveni glumac, imitator i zabavljač će izvesti svoj seminar-kabare, svoju smeho terapiju pod nazivom „One stvari“.

Glavni i jedini lik je seksualni i bračni terapeut Dr Agoljub. Ideja predstave je da zabavi ali i pomogne svima onima koji uspeju da prepoznaju i neki svoj problem, ali oklevaju da potraže seksualnog terapeuta, ili bračnog savetnika.

Komad predstavlja kreativan spoj profesionalnog iskustva i nekih univerzalnih istina, kad je reč o odnosima među polovima.

 

To je u stvari analiza muško ženskih odnosa na vrlo kompleksan i životan način, protkana vrhunskim humorom. Analiza muškog i ženskog mozga, uticaj na promenu muškaraca od strane partnera, takozvana dresura muškarca, tajne pristupa, sve je to tematika ove fantastične komedije.

Iako je tema seksa i seksualnog (ne)zadovoljstva već sama po sebi škakljiva, izvođenje nikad ne ode preko granice dobrog ukusa.
Predstava „One stvari“ je igrana preko 160 puta, uvek pred prepunim salama, uz traženu kartu više. Gostovala je u skoro svim pozorištima i domovima kulture u Srbiji i to u više navrata.

U Novom Sadu je igrana u Srpskom narodnom pozorištu, u Beogradu u Velikoj dvorani Doma sindikata a 7.avgusta će po prvi put biti izvedena na Letnjoj pozornici na Paliću.

Ulaznice za predstavu će od 12.Jula biti u prodaji u vinoteci Zvonko Bogdan i na svim prodajnim mestima Tickets-a.

Pogledajte i ostala dešavanja u istoimenoj rubrici na našem sajtu.