Pozorišna predstava „Šta me snađe“

Naša popularna glumica Anđelka Prpić je glavni protagonista ove fantastične predstave, nastale iz pera Nebojše Romčevića, ako ne najboljeg, sigurno jednog od najboljih scenarista današnje srbije.

Šarmantna Anđelka u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankarku staru 32 godine.

U predstavi Anđelka je jedna mlada žena, koja gradi karijeru onim što ima (pameti i znanja ponajmanje) u surovom korporativnom svetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da razreši sama: čitava vojska likova joj u tome pomaže, stvarajući joj još  veći konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo nije ušao u njenu sobu. Ovaj svet skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletela na svog Harvija Vajnstajna. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno..

Tekst za ovu odličnu komediju je napisao Nebojša Romčević, a režiju je uradio poznati glumac i režiser Branko Đurić Đuro. Predstava je nastala u produkciji beogradske produkcijske kuće GMR.

Ulaznice

Cena ulaznice na predstavu je 900 dinara i mogu se kupiti u svim prodajnim mestima Tickets-a (nekadašnji Eventim), onlajn ili na prodajnim mestima (Subotica – knjižara Laguna, OMV pumpa i Exclusive Change 5 menjačnica u marketu Roda), kao i u Vinoteci Vinarije Zvonko Bogdan (Vinoteka 1 u ulici Matije Korvina 12, kontakt: 024/553-242, Vinoteka 2, Rudić ulica 1, kontakt: 024/600-616).