Predstava „Kerovi“

Predstava je nastala po tekstu Kristofera DŽ. Džonsona, australijskog glumca, reditelja i pisca, a na srpski ga je prevela Milica Mihailović.

Glumci u predstavi igraju 14 rasa pasa, na gotovo praznoj sceni, koristeći se samo tekstom i svojim glumačkim umećem. Kroz mnogo smeha ali i nekoliko tužnih, gotovo tragičnih priča, predstava pokazuje i preispituje ljudski odnos prema psima, koji nam pružaju neograničenu i bezuslovnu ljubav.


Predstava se sastoji od četrnaest psećih likova, koji kroz svoje životne priče prenose svoje stavove o ljubavi, prijateljstvu, osveti, nasilju. Svi pseći likovi odražavaju karakterizacije ljudskog bića.
Predstava KEROVI je na stalnom repertoaru Teatra na brdu od 2018. godine.

Pseće priče sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Rasplakaće vas, nasmejati i naterati da se zapitate kakvi ste „ljudi“. Svojim briljantnim glumačkim transformacijama i preciznom igrom, glumci pružaju gledaocu vrhunsku zabavu ail i zapitanost:
Da li možemo biti bolji ljudi?

Tekst: Kristofer DŽ. Džonson

Režija: Erol Kadić

Igraju:

  • Aleksandar Srećković Kubura
  • Srđan Timarov

Ulaznice: 

Ulaznice možete kupiti na prodajnim mestima Tickets.rs u Subotici (Delfi Knjižara Subotica Korzo 4 i OMV- Subotica, Ivana Milutinovića 88-92) I onlajn na linku: https://new.tickets.rs/event/kerovi_2145 

kao i u Vinotekama Vinarije Zvonko Bogdan (Vinoteka 1 u ulici Matije Korvina 12, kontakt: 024/553-242 i Vinoteka 2 u Rudić ulici 1, kontakt: 024/600-616).