StudFest Palicson - törölve!

A szervezők fontos bejelentése:

 

Kedves barátaink,

Figyelembe véve, hogy romlott a járványügyi helyzet mint hazánkban, mint azon kívül, és szem előtt tartva, hogy látogatóink egészsége a legfontosabb számunkra, szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy elhalasztjuk az idei StudFest-et a következő évre. Az idei rendezés iránti nagy vágyunk és kemény munkánk ellenére, a vírus megelőzésének és védelmének minden intézkedésével, az illetékes hatóságok úgy döntöttek, hogy a rendezvény ebben a formában és mennyiségben nem tartható meg. Reméljük, hogy ez az egész helyzet le fog nyugodni, és továbbra is társalgunk majd, és jókat mókázunk együtt.

A StudFest dátumának áthelyezése igényes és kiterjedt folyamat, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezt az információt hamarosan közzétegyük.

Az eredeti dátumra vásárolt jegyek az új dátumra is érvényesek lesznek, így azokat nem kell kicserélni. Ha a jegytulajdonosok nem tudnak vagy nem akarnak az új – elhalasztott eseményen részt venni , lehetőségük lesz visszatéríteni a jegyeik árát.

 

 

A StudFest egy szabadkai egyetemista szervezet, kik zenei fesztivált szerveznek a fiatalok számára. A fesztivál egy különleges helyszínen található, amely különféle projektek révén inspirálja a fiatalokat, és idővel Szabadka egyik szimbólumává válik.