Svetski filmski hitovi na Letnjoj pozornici

Nakon završetka 26.Festivala evropskog filma Palić, na Letnjoj pozornici se nastavllja filmski program. Od 27. jula do 31. jula, svake večeri od 21h, na repertoaru će biti po jedan od bioskopskih hit iz svetske i domaće konematografije.
U subotu, 27. jula, prikazuje se  rusko-srpski hit „Balkanska međa“, reditelja Andreja Volgina. Ovaj film je inspirisan stvarnim događajem tokom bombardovanja Jugoslavije 1999. godine, a glavne uloge tumače Anton Pampušni, Milena Radulović, Miloš Biković i Aleksandar Radojičić.
U nedelju se prikazuje  „Južni vetar“, jedan od najgledanijih domaćih filmova, sa Milošem Bikovićem i pokojnim Todorom Glogovcem u glavnim ulogama.
Program se nastavlja u ponedeljak  blokbasterom – Osvetnici: Kraj igre. Ovo j poslednji deo popularne „Avengers“ sage iz Marvelovog superherojskog univerzuma, a u njemu glume najveće holivudske zvezde: Bri Larson, Skarlet Johanson, Robert Dauni Džunior, Kris Hemsvort i mnogi drugi.
U utorak se prikazuje najnoviji holivudski triler „Otrovna ruža“, u kom glavne uloge tumače Morgan Frimen i Džon Travolta.
„Paklene ulice: Hobs i Šo“ je poslednja u nizu filmskih hitova koj će se prikazati u sredu, 31.jula na Letnjoj pozornici. U ovom filmskom ostvarenju glumačku ekipu predvode Dvejn Džonson, Idris Elba, Džejson Stejtam i Helen Miren. Cena ulaznice za pojedinačne projekcije je 250 dinara.
.