Hagyományos bormaraton Palicson - elhalasztva!

A szervezők értesítését teljes egészében továbbítjuk:

 

Kedves futók,

mivel az ország járványügyi helyzete sajnos nem javult, úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk a szeptember 19-re tervezett Bormaratont.

A maratoni résztvevők egészsége és biztonsága az elsődleges prioritásunk.

Reméljük, hogy ez a nehéz időszak hamarosan mögöttünk lesz, és újra összegyűlünk, hogy futhassunk és élvezzük az életet mint még soha.

Mert mindezek után jobban értékeljük az élet kis örömeit!

A legközelebbi találkozásunkig maradjanak egészségesek és felelősségteljesek. Vigyázzatok magatokra és másokra!

Bormaratoni Egyesület

 

 

A Bormaratoni rendezvényt idén ismét megrendezik Palicson, olyanok számára van szánva, akik a természetet, a jó bort és  gasztronómiát, a futást , a kikapcsolódást és mindenekelőtt a jó móka élvezetét kívánja élvezni.

A borverseny (21,1 km) és az élvezeti verseny (10 km) áthaladnak a palicsi borászatok szőlőültetvényein, és mindkét verseny különlegessége a forgó borállomások és a karneváli szellem.

A bormaraton látogatóira és résztvevőire felejthetetlen turné vár a helyi pincészeteknek, számos érdekes és oktató boros műhelynek, Szerbia e részének és a régió legjobb borjainak kóstolásainak, valamint mindez valamennyi híres helyi konyhai specialitásokkal, zenei fesztivállal és szórakoztató programmal egybekötve minden korosztály számára.