Trka Deda Mrazeva

Za sportiste i rekreativce, za mlade i stare, za pojedince, porodice, škole i radne organizacije – za sve koji se raduju Deda Mrazu! U nedelju, 04. decembra 2022. godine, održaće se trka Deda Mrazeva na Paliću.

Start trke je ispred Velike terase u 11 časova, a trči se ili šeta po kružnoj stazi sat vremena, minimum 1 krug.

Uslov učešća: kostim ili kapa Deda Mraza.

Ove godine, trka se održava po 23. put.

U okviru manifestacije, i ove godine je organizovana humanitarna akcija „Budi i ti Deda Mraz“, povodom koje pozivamo sve učesnike i posetioce dobre volje da doniraju svoje paketiće u humanitarne svrhe, koji će kasnije u saradnji sa Crvenim krstom Subotica biti prosleđeni deci korisnicima Narodne kuhinje na teritoriji Grada Subotice. Humanitarna akcija traje u periodu od 10 do 13 časova, na dan održavanja manifestacije, na Velikoj terasi.

Likovni konkurs

Draga Deco, školarci i predškolci, očekujemo vaše likovne radove na temu Trka Deda Mrazeva ili zima. Radovi mogu biti u bilo kojoj tehnici. Molimo vas da ih dostavite/predate do ponedeljka, 28. novembra u kancelariji Mesne zajednice Palić (Splitska aleja 1). Svi radovi će biti izloženi na dan trke, 04. decembra (nedelja) u Velikoj sali Velike terase na Paliću. Zvanično otvaranje izložbe i proglašenje rezultata počinje u 10:30 časova takođe u Velikoj sali Velike terase na Paliću.

PROGRAM:

10:00-13:00 – Humanitarna akcija “Budi i ti Deda Mraz” – Otvorene terase, Velika terasa
10:30 – Proglašenje nagrađenih radova na Likovnom konkursu – Velika sala, Velika terasa
11:00 – Start Trke Deda Mrazeva – Veliki Park, ispred Velike terase
11:15-12:15 – Dečje animacije, Fabrika Zabave – Velika sala, Velika terasa
11:15-13:00 – Radionice Crvenog krsta Subotice – VIP i Sala za sastanke, Velika terasa
12:15-13:00 – Predstava Dečjeg pozorišta Subotica – Velika sala, Velika terasa