Jelena Tomašević održala konferenciju za medije

U ponedeljak, 19. avgusta, naš gost na Paliću bila je Jelena Tomašević. Povod za njen dolazak bila je press konferencija za medije, održana u Subotici.

Ovu priliku iskoristila je da objasni razloge odlaganja prvobitnog termina i da najavi novi termin održavanja koncerta.

,,Na prvom mestu želim da se zahvalim svojoj publici na podršci svih ovih godina i na apsolutnom razumevanju što se tiče pomeranja termina našeg koncerta na Letnjoj pozornici na Palićkom jezeru, za 2. septembar. Zaista jedva čekam da se vidimo i pevamo zajedno. Zato što, verovali ili ne, ovo je prvi moj veliki solistički koncert u Subotici, odnosno na Palićkom jezeru“, rekla je pevačica Jelena Tomašević.

,,Zaista imamo sjajnu komunikaciju Park Palić i ja. Žao mi je što je došlo do ovog pomeranja i ovim putem se još jednom izvinjavam, a u isto vreme i zahvaljujem svima na apsolutnom razumevanju“, dodala je Jelena.

Koncert će biti održan 2. septembra na Letnjoj pozornici na Paliću, sa početkom u 20:30 časova.

https://www.youtube.com/watch?v=Ep-fENvS9nM&feature=youtu.be

Podsećamo vas da je cena ulaznice 1000 dinara i može se kupiti u svim prodajnim mestima Tickets-a (Nekadašnji Eventim), onlajn ili na prodajnim mestima (Subotica – knjižara Laguna, OMV pumpa i Exclusive Change 5 menjačnica u marketu Roda).