Letnje manifestacije na Paliću

Ove godine očekuje nas veliki broj manifestacija i događaja koje će se održati na Paliću, pre svega na Letnjoj pozornici. Biće događaja kao što su predstave, koncerti, stend up nastupi različitih žanrova…

ww

Jun 2019.

Sezonu započinjemo u junu mesecu pozorišnom predsavom „Priča se po gradu“(6.6.) i koncertom grupe Legende na Letnjoj pozornici (15.6.), zatim nas očekuje Etnofest, festival muzike sveta na Velikoj terasi (20-23.6.), pozorišna predstava Beogradskog dramskog pozorišta pod nazivom „Moj deda je aut“ u kojoj glume Boris Komnenić, Slobodan Boda Ninković ili Milan Čučilović, Ljubinka Klarić… Ova predstava se održava 22. juna na Letnjoj pozornici.  Jun završavamo sa jednim događajem koji se na Paliću i Subotici nije održao već dugi niz godina, a to je opera. Operu izvodi Srpsko narodno pozorište i radi se o komičnoj operi „Seviljski berberin“ 29. juna.

Jul 2019.

Sreda 3. jul rezervisana je za koncert grupe Leksington bend, dok će se 6. jula održati jedna veoma popularna pozorišna predstava „Scene iz bračnog života“, u kojoj glume Miloš Timotijević i Tamara Krcunović. Sledećeg vikenda, tj. 13. jula održaće se predstava „Šta me snađe“, komična monodrama Branka Đurića Đure, u kojoj glumi Anđelka Prpić. Drugi deo jula posvećen je Festivalu evropskog filma, na kojem će se predstaviti evropski filmovi ali i svetski blokbasteri (20-26.7.).

Osim događaja na Letnjoj pozornici, u julu mesecu će se održati i manifestacija Summer3p koja će se ove godine, zbog radova na termalnom bazenu, održati na Muškom štrandu, od 26. do 28. jula.

Avgust 2019.

U avgustu nas očekuju tri predstave i dva koncerta. Prva predstava je „Boje šteka“ u kojoj glumi Petar Strugar, Uroš Jovčić i Đorđe Stojković a održava se 2. avgusta, zatim sledećeg vikenda sledi koncert Jelene Tomašević(10.8.). Nakon koncerta, još jedna predstava i to predstava koja je prošle godine naišla na sjajan odziv – Hotel 88 (14.8.). Posle ove predstave održaće se koncert Masima Savića i to 24. avgusta. Za kraj avgusta, očekuje nas komična predstava Državni posao i to 30. avgusta.

Septembar 2019.

Sredinom septembra, tačnije 12.9. očekuje nas komični stend ap nastup Đurologija sa svojom predstavom, dok će se 14. septembra po treći put za redom održati koncert Sergeja Ćetkovića.

Napominjemo, da je zbog nepredviđenih okolnosti program podložan izmenama koje ćemo blagovremeno ažurirati. Sva dešavanja na Paliću možete pratiti u našoj kategoriji Dešavanja.