2019 -es események a Nyári szinpadon

Az idén sok esemény áll előttünk, szinházi előadások, opera, pop és etnó  koncertek és a filmfesztivál.

2019 június

A szezon nyitány a Nyári szinpadon kezdődik, a  „Város suttogja“ komédiával  ( Június 6-án), és a Legende együttes koncertel (június 15-én). Ezt követi a hagyományos Etnófeszt, amelyt a Vigadón tartanak meg ( június 20-23-ig). Június 22-én a Nyári szinpadon „Az én nagypapám nem menő“ sziházi előadás tekinthető meg, és a jőniusi műsort a Sevillai borbély opera zárja (június 29-e), az Ujvidéki Népszináz társulata előadásában.

2019 június

Július 3-án a népszerű Lexington együttes lép fel a Nyári szinpadon. Ezt követően „A házasélet jelenetei“ szinházi előadás lessz a soron (július 20-a) . A továbbiakban a “ Mi történik velem“ komédiát tekintheti meg a közönség, amely júlis 13-án kerül a Nyári színpadra. A július második felét az Európai filmek fesztiválja foglalja el (20-26-ig) és a Summer 3P elektromos zene fesztivál, amelyt az idén kivételessen a Férfi strandon rendeznek meg.

2019 augusztus

Augusztusban 2 koncert és 3 szinházi előadás van előttünk. Elsődlgessen júnus 2-án a „Menhely szinei“ komédiát tekintheti meg a közönség, majd a következő hétvégén Jelena Tomasevic, pop énekesnő szerepel a Nyári szinpadon (augusztus 10-e). Ezt követően a „Hotel 88“ szinházi előadás látható a Nyári szinpadon (augusztus 14-e). A továbbiakban a népszerű Massimo Savic koncertet kísérhetjük (augusztus 24-én). Az augusztusi eseményeket az „Állami munka“vigjáték zárja (augusztus 30-án)

2019 szeptember

Szeptember közepén a „Đurologija“stand-up komédia szerepel a nyári szinpadon (szeptember 12-ke), majd szeptember 14-én Segej Cetkovic énekes lép fel a Nyári szinpadon.

Felhivjuk a figyelmet hogy esedékes előreláthatatlan körülmények közepette, a szezon műsor változhat.

Minden információ a mi honlapunkon található, az „események“ fiókban.