Palić na Međunarodnom Sajmu turizma u Beogradu

U periodu od 21-24.02.2019., Palić na Međunarodnom Sajmu  turizma u Beogradu nastupio je promovišući svoju turističku ponudu na zajedničkom štandu sa Turističkom organizacijom grada Subotice.

resize vinski sajt

Tokom četiri dana izlaganja i prezentovanja, održane su promocije raznih projekata i manifestacija, pa je tako prvi dan promovisana manifestacija Vinski maraton, uz degustaciju vina vinarija Tonsković i Zvonko Bogdan, drugog dana su se predstavili Subotički polumaraton i Dužijanca, a trećeg dana je održana promocija Pannon Reg-a. Na štandu Palića i Subotice se mogla videti i navokreirana 3D animacija Akva parka i Wellness i Spa centra, čija je izgradnja započeta krajem prošle godine.

resize pannon reg

reesize promoterke sajt

duzijanca

Beogradski Sajam turizma već 40 godina čuva tradiciju i ispunjava svetske standarde poclovanja, gradeći partnerske odnose sa izlagačima i poslovnim posetiocima. Ljubiteljima putovanja nudi brojne atraktivne i egzotične dectinacije koje se predstavljaju kroz interesantan i šarolik program na štandovima i cajamskim prostorima, dok izlagačima nudi pristup tržištu turista, mogućnost kontakta ca poslovnim posetiocima i priliku za sveobuhvatnu promociju dectinacija i manifestacija.