Park Palić dobitnik „Brand Leader Award“

Preduzeće Park Palić u toku protekle nedelje učestvovalo je na 8. Biznis konferenciji SEET 2018 „Turističko tržište jugoistočne Evrope“. Konferencija je fokusirana na prepoznavanje novih mogućnosti za povećanje prihoda turističkog tržišta JIE, nove oblike povezivanja i pozicioniranja regiona kao jedinstvenog turističkog tržišta sa posebnim akcentom na promociju prioritetnih turističkih destinacija, jačanja identiteta turističkih ruta regiona, privlačenje turista sa dalekih emitivnih tržišta i stimulaciju receptivnog turizma.

Za vreme konferencije dodeljuju se nagrade „Brand Leader Award“ na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumevaju inovativnost, visok stepen tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autenticnog proizvoda. Nagrada se dodeljuje devet godina u cilju afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija koji kontiniuranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapređuju tržište, te daju izvanredan doprinos u popularizaciji privrednog potencijala, kreiranja konkuretnog tržišnog imidža Regiona.

Preduzeće Park Palić dobilo je nagradu za izuzetne nove strategije u upravljanju, održivom razvoju i unapređenju konkurentnosti destinacije Palić na međunarodnom tržištu.

10032018.SavaCentar SEET2018-369

20181003_173011