A Park Palics vállalat megnyerte a "Brand Leader Award" díjat

 

Az elmúlt héten a Park-Palics vállalat részt vett a 8. üzleti SEET 2018 konferencián “Délkelet-Európa turisztikai piaca”cimen. A konferencia középpontjában a Délkelet-Európa turisztikai piac jövedelmének növelése, az  új lehetőségek felismerése, a térség egyedülálló turisztikai piacának szélesebb körű együttmüködése és az új helyzetmeghatározása áll. A konferencia különös hangsúlyt helyezett a kiemelt turisztikai célpontok népszerűsítésére, a régió turisztikai útvonalainak azonosságára, erősítésére, a távoli turisták  vonzására és a fogadó turizmus ösztönzésére.

A konferencia során a Brand Leader-díjat olyan szabványosított mércék alapján ítélik oda, amelyek innovációt, magas szintű piaci elismerést és a hiteles termék helyzetmeghatározását jelentik. A díjat kilenc év során ítélik oda,előmozditás érdekében,azoknak  a legjelentősebb vállalatoknak,intézményeknek és magánszemélyeknek, akik a folyamatos pozitív fejlesztés és innovatív stratégiák révén sok szabványt állítanak fel, javítják a piacot, és jelentősen hozzájárulnak a gazdasági teljesitőképesség népszerűsítéséhez, versenyképes piaci képet hozva létre a régióban.

A Park Palics vállalat a kivételes új stratégiákat a fenntartható fejlődésében és a nemzetközi piac  versenyképességének javításán elismerésben részesült és  értékes díjat nyert a SEET 2018 konferencán.

10032018.SavaCentar SEET2018-369

20181003_173011