Померање концерта Јелене Томашевић

Нови датум одржавања концерта је 2. септембар, са почетком у 20:30 часова на Летњој позорници.

Временске неприлике које су спречиле да се турнеја Јелене Томашевић одржи по устаљеном плану, разлог су зашто је њен концерт на Палићу померен.

Све купљене улазнице биће важеће током одржавања концерта. Такође, улазнице ће моћи да се купе и на благајнама, на сами дан концерта, као и путем сајта www.tickets.rs или на неком од продајних места Ticket vision-a (Књижара Лагуна, ОМВ пумпе, мењачница Exclusive Change 5 у маркету Рода).

За све који су улазнице купили, а нису у могућности да дођу на концерт, омогућен је поврат новца.

Улазнице које су купљене у Винотекама Винарије Звонко Богдан (Матије Корвина 12, Рудић улица 1), могу да се врате у просторијама доо Парк Палић радним данима у периоду од 7:30 до 15:30. Да би добили поврат новца, потребно је донети купљену улазницу на увид, коју ће наше особље задржати.

Улазнице купљене онлине, путем сајта www.tickets.rs или на неком од продајних места Ticket vision-a (Књижара Лагуна, ОМВ пумпе, мењачница Exclusive Change 5 у маркету Рода), могу се вратити на следећи начин: Улазнице са прилогом (име, презиме и број текућег рачуна) ковертиране послати на адресу:

Ticket Vision doo

Булевар Арсенија Чарнојевића 58

11070 Београд

Новац ће бити уплаћен у најскоријем могућем року, а више информација можете добити позивом на број цалл центра: 0900-11-00 11 или путем маила: office@tickets.rs

Такође, овим путем обавештавамо све заинтересоване да ће се од сад карте моћи набавити искључиво преко www.tickets.rs или на неком од продајних места Ticket vision-a (Књижара Лагуна, ОМВ пумпе, мењачница Exclusive Change 5 у маркету Рода).