Poziv za sve muzičare i ostale umetnike

Mlađi, stariji, solisti, grupe, afirmisani i neafirmisani bendovi, muzički sastavi, umetnici, amateri, formalni i neformalni bendovi… Svi ste pozvani da se javite i predstavite vaš nastup ili performans  posetiocima Palića.

O čemu se zapravo radi?

Muzički paviljon na Paliću postoji već više od 100 godina. Namenjen je da bude prostor na kojem se održavaju manji promenadni koncerti. Pre 100 godina gradsko veće je sklopilo ugovor koji nalaže da 13 članova njegovog orkestra svakog dana tokom juna, jula i avgusta svira promenadnu muziku.

Nama je cilj da ove godine oživimo ovaj objekat i da mu vratimo prvobitnu funkciju.

A gde ste tu vi?

Svako ko ima želju, volju, talenat i pre svega pozitivnu energiju pozvan je da se prijavi i možda dobije priliku da svoj nastup izvede na ovom originalnom i lepom prostoru.

Prijave primamo do petka 28. maja do 18 časova. Pošaljite nam mejl sa nazivom vašeg sastava, kratkim opisom vašeg nastupa (žanr, koliko sastav ima članova, koliko vokala, muzičkih instrumenata i slično), audio, video ili foto materijal vašeg nastupa, kao i kontakt podatke (ime i prezime, broj telefona i mejl) i mi ćemo vam se javiti i dogovoriti oko svih detalja i uslova.

Otvoreni smo za saradnju i sa ostalim umetničkim grupama. Obratite nam se, predstavite svoj rad i sigurno ćemo uspostaviti neki vid saradnje.

Sve dodatne informacije možete dobiti preko mejla office@park-palic.rs ili preko telefona 065/960 27 95