Predstavljena kongresna ponuda Palića na poslovnoj berzi

Preduzeće Park Palić učestvovalo je na specijalizovanom sajmu Winter Events & Spa Travel Market-u (WESTM 2016), koji se u organizaciji Turističke prizme organizuje treću godinu za redom. Specijalizovani sajam vezan za kongresnu i spa industriju Jugoistočne Evrope održan je u hotelu „Zira“ u Beogradu i okupio je veliki broj učesnika iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Hrvatske, Slovenije, Nemačke.

westm

Ove godine na događaju su bile prisutne i velike kompanije iz Ruske Federacije koje organizuju poslovne skupove za svoje klijente širom sveta.

Tokom dva dana koliko je trajao sajam, preko sto organizatora kongresa, seminara i drugih događaja, hotela, kongresnih centara, turističkih organizacija i agencija imalo je priliku da napravi nove kontakte i dogovore za poslovnu saradnju.

Predstavnici Park Palića iskoristili su ovu poslovnu priliku da inostrane kompanije upoznaju sa kompletnom turističkom ponudom Palića, naročito da im predoče mogućnosti za organizovanjem velikih događaja i skupova, tim bilding programa u Kongresnom centru Velika terasa.

Događaj ima za cilj uspostavljanje bolje saradnje među turističkim privrednim zemljama Jugoistočne Evrope i ostalih evropskih zemalja.