Представљена конгресна понуда Палића на пословној берзи

Предузеће Парк Палић учествовало је на специјализованом сајму Winter Events & Spa Travel Market-у (WЕSТМ 2016), који се у организацији Туристичке призме организује трећу годину за редом. Специјализовани сајам везан за конгресну и спа индустрију Југоисточне Европе одржан је у хотелу „Зира“ у Београду и окупио је велики број учесника из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Мађарске, Хрватске, Словеније, Немачке.

westm

Ове године на догађају су биле присутне и велике компаније из Руске Федерације које организују пословне скупове за своје клијенте широм света.

Током два дана колико је трајао сајам, преко сто организатора конгреса, семинара и других догађаја, хотела, конгресних центара, туристичких организација и агенција имало је прилику да направи нове контакте и договоре за пословну сарадњу.

Представници Парк Палића искористили су ову пословну прилику да иностране компаније упознају са комплетном туристичком понудом Палића, нарочито да им предоче могућности за организовањем великих догађаја и скупова, тим билдинг програма у Конгресном центру Велика тераса.

Догађај има за циљ успостављање боље сарадње међу туристичким привредним земљама Југоисточне Европе и осталих европских земаља.