Bemutatták Palics kongresszusi kínálatát a WESTM 2016 üzleti börzén

A Park Palics Kft. idén is részt vett a Winter Events & Spa Travel Market (WESTM), amelyet a Turisticka prizma rendezett meg, immáron harmadik alkalommal.

Ez a speciális kiállítás Délkelet-Európa kongresszusi és spa kínálatát vonultatta fel a Zira hotelben, Belgrádban. A résztvevők Európa több országából érkeztek, így voltak kiállítok Szerbiából, Montenegróból, Bosznia és Hercegovinából, Magyarországból, Horvátországból, Szlovéniából és Németországból.

westm

Idén több olyan nagy vállalat is részt vett a börzén Oroszországból, amelyek rekord számban szerveznek üzleti találkozókat ügyfeleiknek világszerte.

A két nap alatt, ameddig a kiállítás tartott, több mint száz kongresszus, szemnimárium és más események szervezői vettek részt rajta, Hoteleknek, kongresszusi központoknak, idegenforgalmi szervezeteknek és irodáknak volt lehetőségük hogy új kapcsolatokra tegyenek szert, bővítsék üzleti partnereik számát.

A Park Palics Kft. képviselői kihasználták ezt a lehetőséget, hogy a külföldi cégeknek bemutassák Palics turisztikai kínálatát, előtérbe helyezve a Vigadó Kongresszusi Központ adta lehetőségeket.