Представљени инвестициони планови и календар дешавања на Палићу

Данас се на Великој тераси на Палићу одржала конференција за новинаре поводом 172. туристичке сезоне на Палићу. Представљена су и најављена дешавања на Палићу током овог викенда и током целог лета, говорено је о тренутним и будућим инвестицијама на Палићу, као и о значају привлачења инвестиција на Палић.

Један од приоритета новог руководства Града је инфраструктурно опремање Палића, као и привлачење инвестиција, а све у циљу унапређење палићког туризма, истакла је Тимеа Хорват заменица градоначелника. Она је напоменула да је развијање потенцијала Палића препознала и Влада Србије, која је Палић и Суботицу уз Потисје сврстала на треће место од чак 18 кључних дестинација, што како је додала, пружа шансу да Палић у наредним годинама достигне ниво и засија у бољем светлу.

Тренутно је у фази реконструкција Летње позорнице на Палићу која ће бити завршена за десетак дана, у току су јавне набавке за уређење и урбано опремање Великог парка, односно поплочање пешачких стаза, као и јавна набавка за реконструкцију Велике терасе, односно уградње система за климатизацију и привођења намени недовршеног дела Велике терасе.

press2