2020.9.27.

Palics a turizmus világnapjának megjelölésével

A turizmus kezdetei a távoli múltba nyúlnak vissza. Eleinte a turizmus nem ilyen  formában volt, ahogyan ma ismerjük. Ma a turisztikai mozgalmak nagyon fontos helyet foglalnak el az emberek életében, és különös figyelmet érdemelnek.

Az idegenforgalom nagy hatással van a kulturális, társadalmi, politikai és gazdasági értékekre. A turisztikai célpont fejlesztése széles és összetett feladat , több szempontot is magában foglal, amelyeket fel kell fedeznie és öl

2020.9.25.

Bakić polgármester meglátogatta a wellness-aqua park fürdőközpont építését Palicson

Stevan Bakić, Szabadka polgármestere ma meglátogatta a a wellness-aqua park fürdőközpont építését Palicson. Ebből az alkalomból Bakić polgármester kijelentette, hogy a Szerb Köztársaság kormánya, a Tartományi kormány és Szabadka városa egymilliárd és száztizenegymillió dinárt biztosított a két fázisban megvalósuló projekt megvalósításához, valamint, hogy a munkálatok befejezésének határidejét meghosszabbították a korona virus miatt.

Ennek a v

2020.8.27.

Törölték a " Szüreti napok " hagyományos rendezvényt Palicson

Tisztelt  Palics és a Szüreti napok  rendezvény kedves látogatói és rajongói,

Hosszas megbeszélés és az ország járványügyi helyzetének figyelemmel kísérése, valamint a Szerb Köztársaság Kormányának Válságstábja ajánlásai után, valamint régóta munkatársainkkal konzultálva úgy döntöttünk, hogy a Szüreti napok hagyományos rendezvény megtartására ebben az évben nem kerül sor. Lelkiismeretes magatartásunkkal és a rendezvény törlésével köv

2020.8.10.

Legyünk felelősek!

Tisztelt és kedves látogatók a Palics turisztikai övezetben és a nyilvános strandokon – a homokos strandokon Palicson.

Rendkívül örülünk, hogy Palicsot választotta kedvenc nyári üdülő helyének ebben az évben.

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül polgáraink, és Palics látogatóinak visszatérését a nyilvános strandra – a homokos strandra, ami különösen boldoggá tesz minket.

Mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében felhívjuk Önt

2020.6.27.

60 évvel Lajoš Vermeš születése után

Ezen a napon 160 évvel ezelőtt született Nagybudafalvi Vermes Lajos ( 1860 – 1945), Szabadka és Palics sport-legendája. Vermes Szabadkán született és földtulajdonos, jóttevő, sportoló és atléta volt, aki a következő mottóját támogatta: egészséges szellem az egészséges testben.