2022.4.8.

Palics és Szabadka bemutatta idegenforgalmi kínálatát a Belgrádi turisztikai vásáron

Belgrádban rendezték meg a 43. Nemzetközi Turisztikai Vásárt, amely idén „Hegyek és tengerek között” szlogennel nyílt meg. Ezzel egyidőben két hozzákapcsolódó és hagyományos rendezvényre is sor került: a 17. Nemzetközi Szállodai és Vendéglátóipari Berendezések Vásárra  – HORECA-OPREMA és a 12. Beowine Nemzetközi Borvásárra (2022. március 25-26.).

A vásár négy napja alatt a látogatóknak az exkluzív vásári kedvezmények és egyéb más

2022.3.31.

Befejeződtek a munkálatok a Vigadó épületén

A palicsi Vigadó  épületének első emeletén lévő északi erkély felújító  munkálatai 2022.03.30-án  fejeződtek be.

A rekonstrukcióra azért volt szükség, mert az erkély fa szerkezetén  súlyos károsodás  keletkezett, és így az erkély  veszélyt jelentett mind a  járókelők mind a Vigadó  épületének felhasználói részére.

A rekonstrukciós munkálatok  között szerepelt az erkély teljes lebontása, az összes sérült illetve újrahaszn

2022.2.28.

Fölhívás zenészek és előadó művészek számára

Fiatalok, idősebbek, szólisták, együttesek, népszerű és kevésbé ismert  együttesek, zenei együttesek, művészek, amatőrök… Itt a lehetőség, hogy bemutassák tehetségüket a Palicsra látogatóknak.

Miről is van szó valójában? 

A palicsi zenepavilon több mint 100 éves  és azért épült meg hogy szebbnél szebb  nyári koncertek helyszíne legyen. Szabadka Városi Tanácsa  Szabadka város  13 tagú  zenekarát szerződte

2022.2.22.

Holnap a Hegedűs József utcát lezárják a forgalom elől

A vasút kiépitése miatt, a Hegedűs József utca lezárásra kerül a holnapi napon, 2022.02.23-án reggel 8-14 óráig. A lezárás a főúttól ( Szabadka-Palics) a női strandig történik, pontosabban a volt vasúti átjárónál zárják le.

2021.12.7.

A hétvégén került megrendezésre a hagyományos Mikulásfutás

Az elmúlt hétvégén, pontosabban  a múlt vasárnap került sor Palicson a legszebb téli eseményre, a Mikulásfutásra. A kellemetlen időjárás  ellenére mintegy 400 mosolygós Mikulás futott be egy 1500 méteres pályát, Palics  szívben