Vlatko Stefanovski Trio – koncert na Letnjoj pozornici

Jedan od najvećih gitarskih virtuoza sa ovih prostora, Vlatko Stefanovski, nastupiće sa svojim triom na Paliću. Koncert je zakazan u nedelju 10. septembra na Letnjoj pozornici sa početkom od 20 sati.

Legendarni gitarista u okviru aktuelne turneje promoviše poslednje studijsko ostvarenje “Seir”, iz 2014. godine. Pored nekoliko pesama sa pomenutog albuma, Vlatko će odsvirati i hitove po kojima je poznat, kao što su: “Čuvam noć od budnih”, “Jovano, Jovanke”, “Uči me, majko, karaj me”, “Kao kakao”, “Čukni vo drvo”, i druge. Stefanovski je poznat po svojoj jedinstvenoj gitarskoj tehnici i tonu. Sa svojim „Vlatko Stefanovski Triom” nastupao je širom sveta. Godine 2007.  postao je i počasni doktor u oblasti umetnosti na Univerzitetu „Sv. Kiril i Metodij” u Skoplju.

Prodaja karata za koncert Vlatko Stefanovski Trio

Karte se mogu nabaviti na prodajnim mestima Eventima (onlajn preko www.eventim.rs, u knjižari Laguna na Korzou, u menjačnici u Exclusive Change 5 – Roda centar, na OMV benzinskim pumpama i u prodavnici EX-TEL u Maksima Gorkog 32), kao i u kafe barovima Hausbrandt i Borsalino. Cena karte je 900 dinara, dok će cena na ulazu na dan koncerta biti 1000 dinara.

Pogledajte i ostale događaje na Paliću

 

vlatko stefanovski