Sportski tereni

U toku 2018. godine otvoreni su i kompletno renovirani i obnovljeni sportski tereni na Paliću. Tereni se sastoje od rukometnog, odnosno fudbalskog terena, košarkaškog terena i dva odbojkaška, od kojih su svi opremljeni golovima, koševima sa mrežicama, odnosno odbojkaškim mrežama, a obezbeđen je i priključak za struju.

U prepodnevnim i ranim poslepodnevnim satima, tereni su slobodni za korišćenje bez naknade, dok se od 16 časova  mogu uzeti u zakup, po ceni od 2.000 dinara za rukometni, odnosno fudbalski teren i 1.500 dinara za košarkaški teren po terminu. Odbojkaški tereni su na raspolaganju zakupcu besplatno. Jedan termin traje dva sata, a satnice su sledeće:

  • 16-18 časova
  • 18-20 časova
  • 20-22 časa

Teren za basket i teretana na otvorenom

Odmah pored sportskih, nalazi se i teren za basket i teretana na otvorenom, čija je rekonstrukcija imala za cilj proširenje turističke ponude i razvoja sportskog i rekreativnog turizma na Paliću. Pored terena nalaze se i betonski stolovi za ping-pong i park sa saniranim stolovima i klupama, u kom je predviđen i obezbeđen prostor za paljenje roštilja, što vreme provedeno u prirodi čini još potpunijim i atraktivnijim. Navedeni sadržaji su besplatni za sve posetioce.

Informacije