Vesti
Poziv za muzičare i ostale umetnike
20.02.2023.

Pre više od 100 godina, Muzički paviljon je izgrađen sa idejom da bude prostor namenjen za održavanje manjih promenadnih koncerata. Gradsko veće je tada sklopilo ugovor koji nalaže da 13 članova njegovog orkestra svakog dana tokom juna, jula i avgusta svira promenadnu muziku.

1018_1.jpg

Sada, pred nama je treća sezona kako projekat ”Letnji koncerti na Muzičkom paviljonu” živi, a svake godine privlači sve više kako publike, tako i izvođača, motivisanih da svoj talenat podele sa turistima i posetiocima Palića, i time upotpune ugođaj tokom boravka na destinaciji. Želja nam je da i ove godine, letnje subote na Paliću budu rezervisane za koncerte na Muzičkom paviljonu. 
Stoga, solisti, grupe, afirmisani i neafirmisani bendovi, formalni i neformalni sastavi i ostali koji imaju želju, volju, talenat i pre svega pozitivnu energiju, pozvani su da se prijave i možda dobiju priliku da u toku leta pred nama, u periodu od polovine jula do polovine septembra, svoj nastup izvedu na ovom originalnom i lepom prostoru.

1018_2.jpg

Prijave primamo do petka, 28. aprila. Pošaljite nam mejl sa nazivom vašeg sastava, kratkim opisom vašeg nastupa (žanr, koliko sastav ima članova, koliko vokala, muzičkih instrumenata i slično), audio, video ili foto materijal vašeg nastupa, kao i kontakt podatke (ime i prezime, broj telefona i mejl), a mi ćemo vam se javiti radi dogovora oko svih detalja i uslova.

1018_3.jpg

Sve dodatne informacije možete dobiti putem e-mail adrese: ottilia.csabai@park-palic.rs ili kontakt telefona 065/960 27 95.

O nama

Izgradnje turističke destinacije visoke kategorije po principima održivog razvoja

Investirajte sa stilom

Investitorima su na raspolaganju infrastrukturno opremljene lokacije, u vlasništvu Grada Subotice

Članovi Skupštine

Članovi Skupštine preduzeća Park Palić

Javni konkursi i oglasi

Društvo sa ograničenom odgovornošću za upravljanje razvojem turističkog prostora „Park Palić“, Palić

Galerija slika

Namenske upotrebe državne imovine radi valorizacije turističkih resursa

Organizaciona struktura

Unutrašnja organizacija D.O.O. „Park Palić“ je uređena Pravilnikom o sistematizaciji radnih mesta.

Fotografije sa prelepog Palića

Palićko jezero, biser Vojvodine