2024.03.28.

1136_2.jpg

2024.02.14.

 

Értesítjük a kedves polgárokat, a palicsi akvapark munkaidejével, működésével kapcsolatos összes információt az üzemeltető Elitte Palić 024/753-245 telefonszámán kaphatnak meg.

 

 

2023.12.12.

Pásztor István Elnök Úr hirtelen távozása nemcsak a családot rendítette meg, hanem az egész közvéleményt. Odaadó munkájáért mindenki tisztelte. Távozása óriási veszteség a vajdasági és a szerbiai politikai életnek.

1118_1.jpg
(1956-2023)

A Palics Park Kft. Közgyűlésének 2016 óta volt oszlopos tagja, majd 2020-tól az elnöki tisztséget töltötte be. Személye sok projekt megvalósulásához, befejezéséhez köthető. Azon munkálkodott, hogy olyan beruházások valósuljanak meg Palicson, amelyek nemcsak a palicsi emberek számára jelentősek, hanem szélesebb körben is. A palicsi Akvapark kiépítése és befejezése, a Palics szimbólumaként ismert 111 éves Víztorony felújítása, Elnök Úr közbenjárásával elkészült a sétány új burkolata, továbbá az Üdülőtelep rendbetételéhez is segítséget nyújtott. Rengeteg terve és ötlete volt. Pótolhatatlan veszteség ez a cég számára. Hisszük azt, hogy mindenképpen az általa kijelölt és megrajzolt úton kell továbbhaladni!

Emlékét megőrizzük!

Rólunk

A Palicsi Park Kft. egyidőben partnere és szolgáltatója is a főtervben előlátott projektekbe történő befektetésekben érdekelt befektetőknek.

Fektessen be stílusosan

A város tulajdonát képező, infrastruktúrálisan felszerelt helyszínek állnak a befektetők rendelkezésére a biztos és hatékony befektetéshez!

A Közgyűlés tagjai

A Park Palics Kft közgyűlésének tagjai

Nyilvános pályázatok és hírdetések

Korlátolt felelősségű társaság a palicsi turisztikai terület fejlesztésének irányításáért

Fényképgaléria

Fenntartható fejlődés elvei mentén magas kategóriájú turisztikai célállomás kiépítése

Palics Park Kft

A palicsi turisztikai terület kezelője

Legutóbbi fényképek

A palicsi tó Vajdaság gyöngyszeme