Rólunk írták
Rendezik a palicsi üdülőtelepet
2023.03.17.

Az engedély nélkül épült és elhagyatott épületeket elbontják, valamint a magántulajdonban levő objektumok legalizálásában is segítenek a tulajdonosoknak.

1027_1.jpg

A Palics Park Kft. nagy erőkkel dolgozik a palicsi üdülőtelep rendezésén. A nyilvántartás szerint az üdülőtelepen 195 magántulajdonban levő épület van, amiből 28 teljesen elhagyatott és romos állapotban van. A Palics Park Kft. az előző időszakban felvette a kapcsolatot az épületek tulajdonosaival, hogy tisztázzák az objektumok jövőjére vonatkozó kérdéseket. A Palics Park Kft. közleményében kiemelik, hogy a cég a palicsi üdülőtelep területrendezési terve alapján tovább folytatja tevékenységét, ami a parcellák felosztását, a nem létező épületek nyilvántartásból való törlését és az egyes épületek elbontását is magába foglalja.

A jövő hét folyamán a Palics Park Kft. és a Palics-Ludas Közvállalat közös akciót indít, amely célja a növényzettel sűrűn benőtt területek rendezése.

Forrás: Pannon RTV

Rólunk

A Palicsi Park Kft. egyidőben partnere és szolgáltatója is a főtervben előlátott projektekbe történő befektetésekben érdekelt befektetőknek.

Fektessen be stílusosan

A város tulajdonát képező, infrastruktúrálisan felszerelt helyszínek állnak a befektetők rendelkezésére a biztos és hatékony befektetéshez!

A Közgyűlés tagjai

A Park Palics Kft közgyűlésének tagjai

Nyilvános pályázatok és hírdetések

Korlátolt felelősségű társaság a palicsi turisztikai terület fejlesztésének irányításáért

Fényképgaléria

Fenntartható fejlődés elvei mentén magas kategóriájú turisztikai célállomás kiépítése

Palics Park Kft

A palicsi turisztikai terület kezelője

Legutóbbi fényképek

A palicsi tó Vajdaság gyöngyszeme