Rólunk írták
Folytatódik a palicsi víkendtelep rendezése
2023.03.21.

A Palics Park Kft. az elmúlt időszakban is intenzíven dolgozott a víkendtelep rendezésén. A vállalat egy közleményben számolt be az ennek érdekében végzett aktivitásairól.

A szóban forgó területen 195 épület magánszemélyek, valamint cégek tulajdonában van. Ezek közül 28 épület teljesen elhagyatott és romos állapotban van. A Palics Park Kft. munkatársai az elmúlt időszakban igyekeztek kapcsolatba lépni az épületek tulajdonosaival, ugyanakkor több, mint harminc illegálisan épült épület tulajdonosával is beszéltek. A konzultációk során a vállalat képviselői igyekeztek válaszolni az épülettulajdonosok kérdéseire, melyek elsősorban arra vonatkoztak, hogy vajon a szóban forgó épület bontásra ítélt-e, hogy van-e valamilyen lehetősége annak, hogy legalizálják azokat, illetve, hogy van-e lehetőség a terület bérlésére.

1028_1.jpg

A Palics Park Kft. a jövőben is az épülettulajdonosok rendelkezésére áll, és igyekszik megoldást találni, javaslatokat tenni az épületek legalizációjával, rekonstrukciójával és státuszával kapcsolatban.
A Palics–Ludas Közvállalat munkatársai a jövő hét folyamán megkezdik a gyomnövényekkel benőtt területek kitakarítását, valamint a bokrok és cserjék eltávolítását.

A Palics Park Kft. a palicsi víkendtelep részletes szabályozási tervével összhangban folytatja a terület öt újabb blokkjának kiparcellázását. Eddig harminc blokkot parcelláztak ki. A kiparcellázás alapját a nem létező ingatlanoknak a kataszteri nyilvántartásból való törlése, valamint a szabályozási vonalon kívül lévő épületek bontása jelenti – áll a vállalat közleményében.

Forrás: Magyar Szó

Rólunk

A Palicsi Park Kft. egyidőben partnere és szolgáltatója is a főtervben előlátott projektekbe történő befektetésekben érdekelt befektetőknek.

Fektessen be stílusosan

A város tulajdonát képező, infrastruktúrálisan felszerelt helyszínek állnak a befektetők rendelkezésére a biztos és hatékony befektetéshez!

A Közgyűlés tagjai

A Park Palics Kft közgyűlésének tagjai

Nyilvános pályázatok és hírdetések

Korlátolt felelősségű társaság a palicsi turisztikai terület fejlesztésének irányításáért

Fényképgaléria

Fenntartható fejlődés elvei mentén magas kategóriájú turisztikai célállomás kiépítése

Palics Park Kft

A palicsi turisztikai terület kezelője

Legutóbbi fényképek

A palicsi tó Vajdaság gyöngyszeme