Hírek
Mikulásfutás decemberben
2017.11.13.

A Mikulásfutás a legszebb téli rendezvények egyike, mely idén is Palicson kerül megrendezésre december 10-én. Ezzel a családi rendezvénnyel ünnepeljük a telet és az ünnepeket. Az idei a 14-ik Mikulásfutás, amely az évek során egyre tömegesebb lett. A 2016-os rendezvényen több mint 1200 résztvevő volt.

526_1.jpg

Kinek lett kitalálva a Mikulásfutás? Sportolóknak és rekreálóknak, fiataloknak és időseknek, egyéneknek, családoknak, iskoláknak és munkaszervezeteknek – mindenkinek, aki szereti a Mikulást!

A start a Vigadó előtti Zenei pavilonnál lesz, a résztvevőknek, futva, kocogva vagy sétálva kell megtenniük legalább egy kört. Minden gyerek aki részt vesz éremmel lesz jutalmazva. A részvétel feltétele: Mikulás jelmez vagy sapka.

A rendezvényen természetesen ott lesz a Mikulás is, aki a gyerekeknek osztja majd az érmeket, illetve ajándékcsomaggal lepi meg a leggyorsabb és a legeredetibb kosztümmel rendelkező résztvevőt. A gyerekeknek lehetőségük lesz a Mikulással a futam után fényképezkedni. A Vigadó teraszain forralt bor, tea és zsíros kenyér fog várni minden résztvevőt.

A Vigadó Nagytermében gyermekelőadás és kézműves foglalkozások várják a fiatalokat a futam előtt és után.

Rajzpályázat

Minden gyeremek, óvodás és iskolás rajzát várják Mikulásfutás vagy Tél témára, az alkotások bármilyen
technikával készülhetnek. A munkákat  a palicsi helyi közösség irodájába (Spliti fasor 1.) kell eljuttatni legkésőbb 2017. december 6-ig, szerdáig. Minden beérkezett munka ki lesz állítva december 10-én a palicsi Vigadó (Nagyterasz) emeleti konfereciatermében. A hivatalos eredményhirdetésre a futam napján, vasárnap, 2017. december 10-én kerül sor 10 órai kezdettel a Vigadó konferenciatermében.

Tővebb információ az event Facebook oldalán. Képeinket ITT tudod megtekinteni.

Rólunk

A Palicsi Park Kft. egyidőben partnere és szolgáltatója is a főtervben előlátott projektekbe történő befektetésekben érdekelt befektetőknek.

Fektessen be stílusosan

A város tulajdonát képező, infrastruktúrálisan felszerelt helyszínek állnak a befektetők rendelkezésére a biztos és hatékony befektetéshez!

A Közgyűlés tagjai

A Park Palics Kft közgyűlésének tagjai

Nyilvános pályázatok és hírdetések

Korlátolt felelősségű társaság a palicsi turisztikai terület fejlesztésének irányításáért

Fényképgaléria

Fenntartható fejlődés elvei mentén magas kategóriájú turisztikai célállomás kiépítése

Palics Park Kft

A palicsi turisztikai terület kezelője

Legutóbbi fényképek

A palicsi tó Vajdaság gyöngyszeme