Hírek
Megtaláltuk a legszebb karácsonyfát
2017.12.05.

A város minden részéről sok polgár jelentkezett a hírdetésre, amelyben karácsonyfának alkalmas fenyő kerestünk Palics számára, ez a  nagy számú felajánlás  is azt mutatja, hogy a szabadkai polgároknak fontos Palics.

Minden felajánlott fenyőfa meg lett tekintve, a legszebbnek itélt a végén Palicsra lett szállítva. A feltételek egyik az volt, hogy nem lehet magasabb 5 méternél, ugyanis ilyen magas a Vigadó terasza, ahova a karácsonyfa fel lesz állítva.

529_1.jpg

Ez alkalommal szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak akik jelentkeztek. Egyúttal értesítenénk mindenkit, hogy a mai nappal lezárult a hírdetés.

Tekintettel a nagy érdeklődésre jövőre is szándékozunk ilyen akciót szervezi, hogy Palicsra ismét ünnepi hangulatot hozzunk.

Rólunk

A Palicsi Park Kft. egyidőben partnere és szolgáltatója is a főtervben előlátott projektekbe történő befektetésekben érdekelt befektetőknek.

Fektessen be stílusosan

A város tulajdonát képező, infrastruktúrálisan felszerelt helyszínek állnak a befektetők rendelkezésére a biztos és hatékony befektetéshez!

A Közgyűlés tagjai

A Park Palics Kft közgyűlésének tagjai

Nyilvános pályázatok és hírdetések

Korlátolt felelősségű társaság a palicsi turisztikai terület fejlesztésének irányításáért

Fényképgaléria

Fenntartható fejlődés elvei mentén magas kategóriájú turisztikai célállomás kiépítése

Palics Park Kft

A palicsi turisztikai terület kezelője

Legutóbbi fényképek

A palicsi tó Vajdaság gyöngyszeme