Hírek
A bambuszfuvolák mennyei hangja a Nyári színpadon
2018.08.13.

A szabadkai Szabadegyetem és a Park Palics vállalat örömmel hívja meg Önt,  a „Heavenly Sound of Bamboo Flute and Hiao” -„Bambusz fuvola és Hiao mennyei hangja“ cimű,a Chinese Bamboo Flute Orchestra – kínai Bambusz Fuvola Zenekar fellépésére.A koncert a palicsi Nyári szinpadon kerül megrendezésre augusztus 16-án, csütörtökön 21 órai kezdettel.A koncertre a belépő dijtalan.

A koncerten újragondolt hagyományos  kínai zenét hallhatunk.

A kínai bambuszfurulya és -fuvola több ezer éves és teljesen egyedi. A közönség is meggyőződhet arról, hogy másképp szólnak, mint a mifelénk ismert fúvóshangszerek.

A kínai Bambusz Fuvola Zenekar a Közép- és Kelet-Európai túrnéja során,  Szerbiában is fellép,pontosabban Palicson. Ez az egyedülálló esemény 8000 éves kínai hangszereket mutat be a klasszikus remekművek egyedi varázsában.

A zenekart 2012-ben Pekingben hozták létre, összehangolva a  legjobb kinai  fiatal zenészeket. Ez a zenekar az ókori kínai zene tanulmányozásával foglalkozik, amely a modern koncertformákhoz illeszkedik, és így közelebb kerül a szélesebb, nemzetközi közönséghez.

553_1.jpg

A zenekar világszerte fellépett és azokon a helyeken is kedvező visszajelzéseket kapott, ahol az ilyen fajta zene újdonságnak számit.

A zenekar művészeti igazgatója Chai Shuait profeszor,zeneszerző és zenész , számos nagydij tulajdonosa Kinában.

A kinai bambuszfuvola  zenekar a Közép-Európai túrnéján fellép még Zadarban,Szarajevóban,Ohridon,Pág szigetén és Tiranában.

Rólunk

A Palicsi Park Kft. egyidőben partnere és szolgáltatója is a főtervben előlátott projektekbe történő befektetésekben érdekelt befektetőknek.

Fektessen be stílusosan

A város tulajdonát képező, infrastruktúrálisan felszerelt helyszínek állnak a befektetők rendelkezésére a biztos és hatékony befektetéshez!

A Közgyűlés tagjai

A Park Palics Kft közgyűlésének tagjai

Nyilvános pályázatok és hírdetések

Korlátolt felelősségű társaság a palicsi turisztikai terület fejlesztésének irányításáért

Fényképgaléria

Fenntartható fejlődés elvei mentén magas kategóriájú turisztikai célállomás kiépítése

Palics Park Kft

A palicsi turisztikai terület kezelője

Legutóbbi fényképek

A palicsi tó Vajdaság gyöngyszeme