Hírek
Rajzpályázat-Tél Palicson
2018.11.19.

Mint az előző esztendőkben, az idén is  mindent megtettünk annak érdekében, hogy hagyományos rendezményünk, a Mikulásfutás szórakoztató pillanatokat nyújtson minden látogatónak, különösen a gyerekeknek. A kísérő műsor keretében kreatív műhelyeket és kepzőművészeti versenyt szerveztünk.

559_1.jpg

Kedves gyerekek, iskolások és óvodások, várjuk a Mikulásfutás vagy a Tél témára bármilyen technikával készült képzőművészeti alkotásaitokat. A munkáitokat juttassátok el a Palicsi helyi közösség irodájába (Spliti fasor 1), legkésőbb 2018. december 7-ig, péntekig.

Minden beérkezett alkotás megtekinthető lesz a verseny napján, december 9-én a Palicsi Vigadó (Nagy Terasz) konferenciatermében. A hivatalos megnyitásra és az eredményhirdetésre vasárnap, 2018. december 9-én, 10 óra kezdettel kerül sor a Vigadó konferenciatermében. A szervezők tiz legsikeresebb alkotás készitőjét megjutalmazzák.

559_2.jpg

Rólunk

A Palicsi Park Kft. egyidőben partnere és szolgáltatója is a főtervben előlátott projektekbe történő befektetésekben érdekelt befektetőknek.

Fektessen be stílusosan

A város tulajdonát képező, infrastruktúrálisan felszerelt helyszínek állnak a befektetők rendelkezésére a biztos és hatékony befektetéshez!

A Közgyűlés tagjai

A Park Palics Kft közgyűlésének tagjai

Nyilvános pályázatok és hírdetések

Korlátolt felelősségű társaság a palicsi turisztikai terület fejlesztésének irányításáért

Fényképgaléria

Fenntartható fejlődés elvei mentén magas kategóriájú turisztikai célállomás kiépítése

Palics Park Kft

A palicsi turisztikai terület kezelője

Legutóbbi fényképek

A palicsi tó Vajdaság gyöngyszeme