Hírek
A Palicsi Wellness és Spa központ kiépitésének projektuma
2018.12.05.

A Palicsi “Wellness és spa központ” projektum a termál medence tartalmának bővitésére alapoz. A Palics részleges szabályozási terv és a termál medence tartalmának bővitése urbanisztikai terv alapján indult el ez a projektum.

560_1.jpg

560_2.jpg

560_3.jpg

A projektum  tervezésének alapja

A projektum kiinduló pontja a 2015.Palicsi-tó régiójának turizmusfejlesztési terve és a 2006. Palics Főterv (Mester Terv)

Mindkét dokumentum a jelenlegi Férfi strand területét olyan tér ként kezeli, ahol  nyitott és zárt úszómedencéket és kísérő tartalmakat  kell megépíteni.Azt hangsulyozza hogy nyílt jellegű legyen, amely a régió lakói és a Palicsi és Szabadkai szállás kapacitások vendégei számára hozzáférhetőve tegye.

A 2006-os Főterv szerint a D-zóna – Sport – és strandfürdő-övezet, egy szabadtéri termálfürdő központ, öltözökkel, szekrényekkel és pavilonokkal ellátva.

560_4.jpg

Fejlesztési terv 2006 - D zóna

A Palicsi-tó turisztikai fejlesztési programjában 2015-ben a projektum  területe a 2-es Arany kőr zónaovezetebe tartozik ahol: beltéri és kültéri vízi szórakozás, kis és nagykorú gyermekek számára készült medencék, (gyermekmedence sprinklerekkel, csúszdákkal, esőzuhanyokkal és vízi különlegességekkel mesterséges hullámokkal), felnőttek részére úszómedencék találhatók.

560_5.jpg

Fejlesztési terv 2015 - Arany kör 2

Építészeti koncepció – Wellness-központ Palics

A projektum helye a Férfi strandon található, mintegy 44 000 négyzetméteres területen. Az épület fürdő-egészség-rekreációs jellegű. A nyílt terek teljes nettó területe 28.500 m2, és öt úszómedencéből áll -gyermekmedence, felnőtt medence, csúszdákkal és  a tepidáriumhoz kapcsolódó medence, meglévő termálmedence. A nyílt térben, étterem, burkolt felületek, homokban lévő röplabdapálya és zöldövezet található. Az épület teljes nettó felülete 3000 m2, szabadon áll, és hat hatszögletű formából áll, amelyek fennsíkokkal rendelkeznek.

560_6.jpg

Az épület beltéri részében Spa központ és kísérő létesítmények találhatók, valamint három nagy és két kisebb, összesen 218 m2 alapterületű medence található.

A Spa központ 2000 négyzetméteres területen fog elhelyezkedni,beltéri medencékkel, szaunákkal, tepidáriummal. A zárt medence zónájában egy információs pult, egy bolt, egy járóbeteg-klinika, öltöző és mosdó tartozik.

A létesítmény egy galériát is tartalmaz, amely irodák, éttermek, gyógyfürdők és WC-k számára készült.

A főbejárat az Újvidéki út oldaláról lesz, ott parkolóhelyek lesznek. Azon a téren 80 személygépkocsi, 3 haszonjármű és 4 busz tud parkolni. 

560_7.jpg 

560_8.jpg

 

Rólunk

A Palicsi Park Kft. egyidőben partnere és szolgáltatója is a főtervben előlátott projektekbe történő befektetésekben érdekelt befektetőknek.

Fektessen be stílusosan

A város tulajdonát képező, infrastruktúrálisan felszerelt helyszínek állnak a befektetők rendelkezésére a biztos és hatékony befektetéshez!

A Közgyűlés tagjai

A Park Palics Kft közgyűlésének tagjai

Nyilvános pályázatok és hírdetések

Korlátolt felelősségű társaság a palicsi turisztikai terület fejlesztésének irányításáért

Fényképgaléria

Fenntartható fejlődés elvei mentén magas kategóriájú turisztikai célállomás kiépítése

Palics Park Kft

A palicsi turisztikai terület kezelője

Legutóbbi fényképek

A palicsi tó Vajdaság gyöngyszeme