Hírek
Lehelyezték a palicsi Aqua Park- Spa és Wellness-központ alapkövét
2018.12.17.

Szombaton, december 15-én az alapkő lehelyezésével  elkezdödött a palicsi  Aqua Park- Spa és Wellness-központ építésének első szakasza amelynek  a Szerb Köztársaság kormánya, a tartományi kormány és  Szabadka város önkormányzata közössen biztositja a tőkefedezetet.

A projektum kiinduló pontja a 2015. Palicsi-tó régiójának turizmusfejlesztési terve és a 2006. Palics Főterv (Mester Terv)

A projektum helyszíne a Férfi strand, 4,4 hektárnyi terület, ahol 30.000 négyzetméteren  legkorszerübb Wellness és Spa  központ épül. A tervek szerint  az Aqua Park- Spa és Welness központ öt fedett  medencével és kisérő tartalmakkal,  öt nyitott medencével, strandröplabda pályával,  kerti étteremmel, és  burkolt  zöld övezetekkel lesz ellátva.

561_1.jpg

Az alapkő lehelyezésén részt vett  Bogdan Laban Szabadka város  polgármestere, Igor Mirovic tartományi  miniszterelnök, Pásztor István a Vajdasági Kéviselőtestület elnöke, Rasim Ljaljic kereskedelmi, turisztikai és távközlési miniszter és  Nebojsa Darabos a „Park Palics” vállalat igazgatója. A Park Palics vállalat igazgatójára lett bizva a projektum kivitelezésének  kisérése és ellenőrzése.

561_2.jpg

A projektum egy milliárd dinár értékű tőkét  igényel és ez lessz  az egyik legnagyobb beruházás Szerbiában.  A projektum célja, hogy jelentősen javítsa a Palicsi tó közelében lévő  infrastruktúrát, bővitse a teljes turisztikai kínálatot, és rangsorolja Palicsot a tiz legvonzóbb turisztikai úticél közé.

561_3.jpg

 

Rólunk

A Palicsi Park Kft. egyidőben partnere és szolgáltatója is a főtervben előlátott projektekbe történő befektetésekben érdekelt befektetőknek.

Fektessen be stílusosan

A város tulajdonát képező, infrastruktúrálisan felszerelt helyszínek állnak a befektetők rendelkezésére a biztos és hatékony befektetéshez!

A Közgyűlés tagjai

A Park Palics Kft közgyűlésének tagjai

Nyilvános pályázatok és hírdetések

Korlátolt felelősségű társaság a palicsi turisztikai terület fejlesztésének irányításáért

Fényképgaléria

Fenntartható fejlődés elvei mentén magas kategóriájú turisztikai célállomás kiépítése

Palics Park Kft

A palicsi turisztikai terület kezelője

Legutóbbi fényképek

A palicsi tó Vajdaság gyöngyszeme