Hírek
Szinházi rendezvények,, opera és koncertek júniusban a palicsi Nyári szinpadon
2019.06.12.

A júniusi hónapban kezdődik Palicson a kulturális és szórakoztató rendezvények  sorozata. Ettől a hónaptól szeptemberig, külömböző rendezvények és koncertek követik egymást. „A város suttogja“ cimű szinházi előadás nyitotta a nyári szezont. Az előadás nagy érdeklődést fejtet a közönség köreiben és kb 900 -an tekintették meg ezt a vigjátékot a palicsi Nyári szinpadon. A következő időszakban még négy kiváló rendezvény várja a közönséget Palicson. Június 15.-én a népszerű Legende együttes lép fel a Nyári szinpadon. Ezt követi a hagyományos Etnófeszt, amelyt már tizenötödik alkalommal rendeznek meg. Az Etnófeszt június 20 -23 között lesz megtartva a Vigadóban. A három napos műsorban fellép számos hazai és külföldi művész, akik Spanyolországbol, Horvátországbol, Csiléböl, Magyarországrol, Franciaországbol és más tájakról érkeznek.

“A nagypapám nem menő“ – vigjátek a Belgrádi szinház előadásában Az Etnófeszt után, két rendezvény következik a palicsi Park Palics KFT szervezésében. Az egyik „Az én nagypapám nem menő“ cimű vigjáték a Belgrádi szinház előadásában. Ismert hazai szinészek fellépnek , mind például : Boris Komnenić, Milan Čučilović, Ljubinka Klarić és még mások. Az előadás hősei azt árulják el nekünk hogy mennyire kaphatók a változásokra, még akkor is ha azok eltérnek a befalazott mindenapi szokásoktól.A vigjáték a homoszekszualitásról szól és arról hogy miképp viselkedünk amikor az a mi családunkat érinti.A vígjátékban az özvegy Marko nagypapa beismeri hogy az ő igazi szerelme tulajdonképpen Danilo. A belépőjegyeket az Zvonko Bogdan borászat üzletében és a Tikets elárúsitó helyeken lehet megvásárolni.

570_1.jpg

570_2.jpg

A sevillai borbély – vigopera  az újvidéki Népszinház előadásában A belgrádi szinészek után az újvidéki Szerb Népszinház kórusa lép fel a palicsi Nyári szinpadon. A sevillai borbély (olaszul Il barbiere di Siviglia) Gioachino Rossini kétfelvonásos operával kedveskednek a közönségnek. A sevillai borbély ősbemutatója 1816. február 20-án, a római Teatro Argentinában volt. Az opera azóta is az egyik legtöbbször játszott Rossini-mű, a világ zenés színpadainak kedvelt darabja.. A Sevillai borbély vigopera júnis 29.-én, 21 órától kerül előadásra a palicsi Nyári szinpadon az újvidéki Szerb Népszinház előadásában. A belépőjegyeket az Zvonko Bogdan borászat üzletében és a Tikets elárúsitó helyeken lehet megvásárolni. Júniusban a közönség több koncert, szinházi előadás, és opera között tud válogatni. A program figyelmessen lett összeálitva, öszpontositva arra hogy külömböző műfalyokban tudjon a közönség válogatni , mindenki a saját érdeklődése szerint. Minden információt elérhető az office@park-palic.rs e mail cimen, vagy a 024 6020780 telefon számon.

570_3.jpg

Rólunk

A Palicsi Park Kft. egyidőben partnere és szolgáltatója is a főtervben előlátott projektekbe történő befektetésekben érdekelt befektetőknek.

Fektessen be stílusosan

A város tulajdonát képező, infrastruktúrálisan felszerelt helyszínek állnak a befektetők rendelkezésére a biztos és hatékony befektetéshez!

A Közgyűlés tagjai

A Park Palics Kft közgyűlésének tagjai

Nyilvános pályázatok és hírdetések

Korlátolt felelősségű társaság a palicsi turisztikai terület fejlesztésének irányításáért

Fényképgaléria

Fenntartható fejlődés elvei mentén magas kategóriájú turisztikai célállomás kiépítése

Palics Park Kft

A palicsi turisztikai terület kezelője

Legutóbbi fényképek

A palicsi tó Vajdaság gyöngyszeme