Hírek
A palicsi nyári szezon nyitánya
2019.06.19.

A nyár már nagyban bekopogott az ajtónkon de hagyományossan az Etnó fesztivál jelenti igazábol a palicsi nyári szezon kezdetét.

Ezen a nyáron is érdekes és tartalmas műsorral várjuk a látogatókat. Számos érdekes, kulturális és szórakoztató esemény lessz megrendezve a Nyári szinpadon, de sok érdekesség várja a sport és rekreáció rajongóit és a pihenés és napozás kedvelőit is egyaránt.

A palicsi strand

Az iden a palicsi strand felkészülve várja a turistákat. A strand rendezettebb, gondozottabb, a zuhanyok fel lettek újítva, új napernyők és 20 nyugágy lett vásárolva. A homokos sportpályákat felújitottuk, a röplabda pályan új háló van a kosfoci pályán viszont új kapuk találhatók.

 

571_1.jpg

A Strand bár kávézó vendégeit  az idén kulönféle és érdekes tartalmak várják . A Strand bár a következő műsorral várja a turistákat:

  • Hétfő – élvezetes naplemente
  • Kedd – sport nap, röplabda és kisfoci torna
  • Szerda – film vetitések a szabad ég alatt
  • Csütörtök – A 90-es évek slágerei, koktél és RnB party
  • Péntek – Lazitás a naplemente mellett
  • Szombat – Egéssz napi műsor, DJ program, esti élő zene
  • Vasárnap – Nappali élő zene, családi nap

571_2.jpg

 A sportesemények közül elárhetőve lesznek a röplabdázás, a kisfocizás és a frizbi , még a kicsinyeket a gyermek játszótér várja. Külön kiemelnénk a Salsa és Orijentus estéket és még több élvezetes eseményt.SportpályákMár köztudott hogy tavaly a palicsi sportpályák fel lettek újitva.Itt kézilabda, focipálya, két röplabda és egy kosárlabda pálya található. A pályák fel vannak szerelelve hálókkal, foci kapukkal, kosárlabda abroncsokkal és biztosítva van a elektromos hálózatra való kapcsolódás. 

571_3.jpg

571_4.jpg

A délelőtti orákban a sportpályak használata ingyenes, még 16 órától bérelhetők. A bér dijj 120 percre 1500 és 2000 dinár között van. . A röplabda pálya egéssz nap ingyenes. A bérelhető terminusok a következők:

  • 16-18 h
  • 18-20 h
  • 20-22 h

Szabadtéri gyúró eszközök és mini kosárlabda pálya

A sportpályák közelében található a szabadtéri gyúró felszerelés , egy kosárlabda pálya, beton asztalitenisz asztalok és felújitott asztalok és padok. A rostélyos kedvelőknek biztositottunk külön helyet a tüzgyujtásra ami még élvezetesebbé teszi a palicsi kirándulást. Ezeket a tartalmakat ingyen tudják használni a látogatók.

 

571_5.jpg 

571_6.jpg

Rólunk

A Palicsi Park Kft. egyidőben partnere és szolgáltatója is a főtervben előlátott projektekbe történő befektetésekben érdekelt befektetőknek.

Fektessen be stílusosan

A város tulajdonát képező, infrastruktúrálisan felszerelt helyszínek állnak a befektetők rendelkezésére a biztos és hatékony befektetéshez!

A Közgyűlés tagjai

A Park Palics Kft közgyűlésének tagjai

Nyilvános pályázatok és hírdetések

Korlátolt felelősségű társaság a palicsi turisztikai terület fejlesztésének irányításáért

Fényképgaléria

Fenntartható fejlődés elvei mentén magas kategóriájú turisztikai célállomás kiépítése

Palics Park Kft

A palicsi turisztikai terület kezelője

Legutóbbi fényképek

A palicsi tó Vajdaság gyöngyszeme