Hírek
Nagy sikert aratott a Sevillai borbély opera
2019.07.02.

Az idén a Park Palics kft úgy döntött hogy a nyári idény kezdetén egy opera előadással  kedveskedik a szabadkai és a palicsi közönségnek. Ezuttala a Sevillai borbély operát választottuk az Újvideki Szerb Népszinház előadásában. Telt ház és vastaps tükrözi azt hogy a közönség menyire élvezte az újvidéki művészek előadását.

575_1.jpg

Gioachino Antonio Rossini a Sevillai borbély tréfás operát 24 éves korában komponálta, amely ma  a világ leghiresebb és legsikeresebb opérái közé sorolják.

A főszereplők : Saša Štulić, Jelena Končar, Nebojša Babić, Vladimir Andrić, Goran Krnete, Verica Pejić, Branislav Stankov.

Улоге су тумачили: Саша Штулића, Небојша Бабић, Јелена Кончар, Владимир Андрић, Горан Крнета, Бранислав Станков и Верица Пејић.

575_2.jpg

575_3.jpg

575_4.jpg

Rólunk

A Palicsi Park Kft. egyidőben partnere és szolgáltatója is a főtervben előlátott projektekbe történő befektetésekben érdekelt befektetőknek.

Fektessen be stílusosan

A város tulajdonát képező, infrastruktúrálisan felszerelt helyszínek állnak a befektetők rendelkezésére a biztos és hatékony befektetéshez!

A Közgyűlés tagjai

A Park Palics Kft közgyűlésének tagjai

Nyilvános pályázatok és hírdetések

Korlátolt felelősségű társaság a palicsi turisztikai terület fejlesztésének irányításáért

Fényképgaléria

Fenntartható fejlődés elvei mentén magas kategóriájú turisztikai célállomás kiépítése

Palics Park Kft

A palicsi turisztikai terület kezelője

Legutóbbi fényképek

A palicsi tó Vajdaság gyöngyszeme