Hírek
Megnyilt a "Pannon Bazár" fesztivál
2019.07.23.

Vasárnap a palicsi Vigadón ünnepélyesen megnyitották a lokális kultura és organikus termékek „Pannon Bazar“ fesztivált. A fesztivál vasárnaptól keddig tart, azzal a céllal hogy bemutatja a lokális kulturát, az organikus termékek termelőit és bővitje a Palics kulturális kinálatát. A fesztivál Szerbia és Magyarország a „Colourful Cooperation“közös projektumánat gyümölcse.

577_1.jpg

577_2.jpg

A „Pannon Bazár“ sorozatban az első kivitelezett program a „Colourful Cooperation“ projektumon belül. A projektum határon túli együttműködésből ered, azzal a céllal hogy bővitje Palics kulturális és turisztikai kinálatát.

Mivel a „Pannon Bazár“ fesztivál egyidőben zajlik a Palicsi filmfesztivállal, a távolabról érkező látogatóknak lehetőség adódik hogy megtekintjek a lokális kultura és organikus termékek fesztiválját is.

577_3.jpg

Három nap leforgása alatt, a látogatókat az organikus termékeken kivül, koncertek és különböző kreativ műhelyek várják.

577_4.jpg

Rólunk

A Palicsi Park Kft. egyidőben partnere és szolgáltatója is a főtervben előlátott projektekbe történő befektetésekben érdekelt befektetőknek.

Fektessen be stílusosan

A város tulajdonát képező, infrastruktúrálisan felszerelt helyszínek állnak a befektetők rendelkezésére a biztos és hatékony befektetéshez!

A Közgyűlés tagjai

A Park Palics Kft közgyűlésének tagjai

Nyilvános pályázatok és hírdetések

Korlátolt felelősségű társaság a palicsi turisztikai terület fejlesztésének irányításáért

Fényképgaléria

Fenntartható fejlődés elvei mentén magas kategóriájú turisztikai célállomás kiépítése

Palics Park Kft

A palicsi turisztikai terület kezelője

Legutóbbi fényképek

A palicsi tó Vajdaság gyöngyszeme